Υπόθεση πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ: Διακόπηκε η δίκη για αποπλάνηση 6χρονου για τις 17 Μαΐου

Στις 17 Μαϊου θα συνεχιστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου η δίκη του ντράμερ, πρώην συνεργάτη δημοφιλούς συγκροτήματος, για την υπόθεση αποπλάνησης 6χρονου κοριτσιού το 2013, για την οποία ο μουσικός έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε κάθεριξη 12 ετών με ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή του.

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό ξεκίνησε σήμερα και διακόπηκε μετά από αίτημα που υπέβαλε η πλευρά του παρόντος στο δικαστήριο κατηγορούμενου για αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Η κατηγορία αφορά την περίοδο 2011-2013.

Σε βάρος του ντράμερ ασκήθηκε την Παρασκευή, 8 Απριλίου, νέα ποινική δίωξη για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και της κατάχρησης ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που φέρεται να διέπραξε σε βάρος πέντε κοριτσιών από το 2007 έως το 2013.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η καταγγέλουσα, η οποία σήμερα είναι 17 ετών, φαίνεται πως θα τηρήσει την ίδια στάση που τήρησε και κατά την προηγούμενη δικάσιμο -όταν τελικά η δίκη αναβλήθηκε- και δεν θα παραστεί στην ακροαματική διαδικασία. Σύμφωνα με το όσα έχουν γίνει γνωστά, το παιδί σε ηλικία 8 ετών περιέγραψε στους γονείς της πως ο γείτονάς τους και μέλος γνωστού συγκροτήματος, την ακουμπούσε, ενώ εκείνη έβλεπε τηλεόραση στο σπίτι του.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος πρωτόδικα αρνήθηκε την κατηγορία, αναφερόμενος σε διαφορές που είχε με την οικογένεια του κοριτσιού.

Η νέα δίωξη

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και το γεγονός ότι πριν από μερικές ημέρες η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην ντράμερ, καθιστώντας τον και πάλι κατηγορούμενο. Πρόκειται για ακόμη πέντε περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ άλλα δύο περιστατικά μπήκαν στο αρχείο λόγω παραγραφής. Σύμφωνα με την κατηγορία, ο μουσικός παρενόχλησε σεξουαλικά πέντε ανήλικα κορίτσια κατά το διάστημα από το 2007 – 2013, τόσο στο σπίτι όσο και σε κάμπινγκ που παραθέριζε τους καλοκαιρινούς μήνες. Συγκεκριμένα, οι καταγγελίες αναφέρονται σε δύο κάμπινγκ στο νομό Ηλείας, εκ των οποίων από το ένα φέρεται ότι είχε διωχθεί, καθώς οι ιδιοκτήτες του είχαν ενημερωθεί για καταγγελίες σε βάρος του.

Διαβάστε επίσης:

Easterland: Αυτά είναι τα πασχαλινά δώρα που θα ενθουσιάσουν τα βαφτιστήρια όλων των ηλικιών

“Όταν χάνεις τρία παιδιά προσπαθείς να μάθεις να αναπνέεις με αυτό τον λίγο αέρα που νιώθεις ότι έχει μείνει στον κόσμο σου”

Σφίγγει ο κλοιός για στενό πρόσωπο της οικογένειας – Το μαρτύριο της Τζωρτζίνας – Η εκταφή της Μαλένας