“Ζωάκια Παρεάκια”: Μια συλλογή με φανταστικά λούτρινα και βιβλία στα περίπτερα

Η πρωτότυπη σειρά παιδικών βιβλίων “Ζωάκια Παρεάκια” που κυκλοφορεί στα περίπτερα μαζί με υπέροχα λούτρινα ζωάκια, θα γίνει η νέα μανία για τους μπόμπιρες και τις μπουμπούδες σας!

Τα 34 μοναδικά λούτρινα ζωάκια φανταστικής υφής αποτελούν μια τέλεια ευκαιρία για παιχνίδι με τα παιδιά μας, ενώ μαζί με τα βιβλία μας δίνουν την ευκαιρία να τους μάθουμε πολλά. Θα δώσετε στα νηπιάκια μας την ευκαιρία να γράφουν τους αριθμούς, τα γράμματα και να μάθουν πολλές καινούργιες λέξεις παίζοντας με την Αγελαδίτσα Μαργαρίτα, τον Σκυλάκο Βλαδίμηρο, την κοτούλα Άννα, τον Αλεπουδάκο Νικόλα και τα υπόλοιπα υπέροχα ζωάκια.

Τα λούτρινα ζωάκια -παρεάκια είναι απίστευτα απαλά και ιδανικά για τα παιδιά,  βλέπουμε στην ετικέτα ότι έχουν όλα τα πιστοποιητικά ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πως μπορούν να πλυθούν στο χέρι για να είναι πάντα πεντακάθαρα για τα παιδιά μας.

Όλα τα ζωάκια έχουν ελληνικά ονόματα και έτσι τα παιδιά εύκολα τα ταυτίζουν με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Τα ζωάκια -παρεάκια είναι πανεύκολο να τα βρούμε μιας και κυκλοφορούν στα περίπτερα όλης της χώρες, ένας τόμος κάθε Παρασκευή. Ο πρώτος τόμος, Αγελαδίτσα Μαργαρίτα, κυκλοφορεί με μόλις 1 ευρώ, σε τιμή γνωριμίας, αλλά και όλοι επόμενοι έχουν φανταστική τιμή: μόνο 4,95€ για ένα βιβλίο μαζί με το αντίστοιχο λούτρινο ζωάκι.

Για να μην χάσετε ούτε ένα μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητής και να κερδίσει έκπτωση 15% και δωρεάν παράδοση στο σπίτι σας! Μπείτε τώρα στο www.pareakia.gr και μάθετε τα πάντα για την υπέροχη συλλογή.

Γνώση και παιχνίδι με μια φανταστική συλλογή λούτρινων

Πάρτε τα και ρωτήσετε το παιδάκι σας με ποιο ζωάκι θέλει να παίξετε. Διαβάστε το βιβλίο την ώρα που παίζει με το ζωάκι. Μετά ζητήστε να σας κάνει αναπαράσταση σκηνών του βιβλίου με το ζωάκι, και μετά ρωτήστε μερικά πράγματα από το βιβλίο. Και το παιχνίδι δεν τελειώνει!

Μια συλλογή ιστοριών με τους πιο τρυφερούς ήρωες του κόσμου! Για να μαθαίνουμε παίζοντας.