Τα σκάφη των famous parents!

Από το Ιόνιο έως το Αιγαίο θα αλονήσουν και φέτος το καλοκαίρι οι επώνυμοι Έλληνες που διαθέτον σκαφάκι! Πάντα παρέα με τα παιδιά τους – για να μάθουν από μικρά τι σημαίνει σκληραγώγηση – θα απολαύσουν τις ελληνικές θάλασσες και τον ήλιο μας!

Ο αγαπημένος μας Σάκης – ο Ρουβάς, που έτσι κι αλλιώς ξεκινά τις θαλάσσιες εξορμήσεις του από νωρίς την Άνοιξη – βρίσκεται ήδη στη Σκιάθο με την εγκυμονούσα Κάτια και τα παιδάκια τους, την Αναστασία και τον Γιώργο. Η λατρεία της οικογένειας για το σκάφος “Αστεροέσσα” είναι γνωστή. Ενώ ο Σάκης, λάτρης των σπορ, απολαμβάνει και βόλτες με το jet ski τους.

Τρελαμένη με το σκάφος της είναι και η οικογένεια Ευαγγελάτου – Στεφανίδου. Οι δύο δημοσιογράφοι παρέα με τα 2 παιδιά τους, προτιμούν τις κοντινές στο εξοχικό τους διαδρομές – περί της Χαλκίδας! Νίκος, Τατιάνα και τέκνα σκίζουν με το σκάφος τους τα γαλάζια νερά του Ευβοϊκού, ψαρεύουν και απολαμβάνουν χταποδάκια και καλαμαράκια πάνω στο σκάφος, ρουφώντας κάθε στιγμή του καλοκαιριού!

Σκάφατοι θα απολαύσουν τις πρώτες διακοπές με την κόρη τους και η τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα. Πρώτος προορισμός τους ήταν η Επίδαυρος και οι Σπέτσες .. αλλά τα μάτια τους ήταν στραμμένα διαρκώς στην μονάκριβή τους Ηλέκτρα!

Αλλά και το ζεύγος Βανδή – Νικολαϊδη έχει αδυναμία στις σκαφάτες διακοπές! Το όνομα του σκάφους τους είναι «Μελίνα» – από την κόρη τους! Λεπτομέρεια που εντυπωσιάζει, είναι και η σημαία της ΑΕΚ που κυματίζει στο κατάρτι!