Η μεγάλη γιορτή του παιδικού βιβλίου στο Σπίτι της χαράς (31/3)

Φτιαγμένο με λαμπερά χρώματα, τα πιο όμορφα οικολογικά παιχνίδια, αδιαπραγμάτευτη γνώση για το βιβλίο και πολλή-πολλή τρυφερότητα -έτσι ακριβώς δεν αξίζει στα παιδιά;- το Σπίτι της χαράς, το Σάββατο 31 Μαρτίου, όχι μόνο θα είναι συνεπές στο καθιερωμένο του σαββατιάτικο ραντεβού με τους φανατικούς του στο χώρο των εκδηλώσεων, αλλά σας έχει ετοιμάσει μια σειρά εκπλήξεων. Σε συνεργασία με επίλεκτους και προπαντός αγαπημένους των παιδιών εμψυχωτές και συγγραφείς θα διαβάσει παραμύθια, θα παίξει, θα κάνει…αταξίες, θα προσφέρει δώρα και θα σκορπίσει χαμόγελα και υπέροχες στιγμές.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής

Στις 10.30 ο συγγραφέας Γιώργος Παναγιωτάκης μέσα από ένα συναρπαστικό θεατρικό παιχνίδι θα μας γνωρίσει τους ήρωες της σειράς των βιβλίων “Αταξίες στην τάξη” (εκδόσεις Κέδρος) και θα μας θυμίσει ότι το καθημερινό παιχνίδι της γνώσης μπορεί να γίνει πολύ διασκεδαστικό. (Για παιδιά 7+).

Στις 12.00 η αφηγήτρια Εύη Γεροκώστα θα μας ξεναγήσει σε… Παραμυθογραμμένες ιστορίες της λογοτεχνίας από μεγάλους για… μικρούς και θα μας αποκαλύψει αν μπορεί ένα κόκκινο μπαλόνι να κρύβει κινδύνους, αν μπορεί ένα κατάστημα να πουλάει ανέμους ή αν μπορεί ένας κροκόδειλος να κλάψει και μια πέτρα να ονειρευτεί. (Για παιδιά 5+).

Kαι στις 13.30 o εμψυχωτής Χρήστος Χριστόπουλος θα… λύσει τα μάγια της κακιάς μητριάς που μεταμόρφωσε 11 πριγκιπόπουλα σε “Αγριόκυκνους” (εκδόσεις Αερόστατο) και έδιωξε την αδελφή τους από το παλάτι, θυμίζοντάς μας ένα από τα ωραιότερα παραμύθια όλων των εποχών με την υπογραφή του Χαν Κρίστιαν Άντερσεν. (για παιδιά 6+)

Τα δώρα της εκδήλωσης

Μόνο με τη συμμετοχή σας σε μία από τις εκδηλώσεις μπαίνετε στη μεγάλη κλήρωση που θα γίνει αμέσως μετά το τέλος της γιορτής. Θα κληρωθούν 1 μεγάλο οικολογικό κουκλόσπιτο της PLAN TOYS και 5 βιβλία, “Οι αγριόκυκνοι” του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν των Εκδόσεων Αερόστατο.

Το Σπίτι της χαράς
πεζόδρομος 2ας Μαίου 3, πλατεία Νέας Σμύρνης
210 9311133