Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Θα σε κάνω βασίλισσα” στο Θέατρο Γκλόρια (1/3)

Το infokids και το Θέατρο Γκλόρια διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου τρεις τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση “Θα σε κάνω βασίλισσα” την Πέμπτη 1η Μαρτίου στις 19:15 το βράδυ.

Ας γνωρίσουμε την παράσταση:

Τιμώντας τη μνήμη του αγαπημένου μεγάλου κωμικού του ελληνικού κινηματογράφου Θανάση Βέγγου, το Θέατρο Γκλόρια, παρουσιάζει μια απο τις πιο αγαπημένες κωμωδίες των Α. Σακελλάριου – Χ. Γιαννακόπουλου, με τίτλο «Θα σε κάνω Βασίλισσα». Ο Παύλος Κοντογιαννίδης στον ρόλο του πάμπλουτου αλλά σπαγκοραμμένου εργολάβου οικοδομών Αντώνη Τσιλιβίκη, κάνει δύσκολη και βαρετή την ζωή της όμορφης και νέας συζύγου του Ελένης (Χριστίνα Αλεξανιάν) και την εξαναγκάζει να συμμετάσχει σε μια κομπίνα οικονομικής αφαίμαξης του πλούσιου θείου της Paul (Παύλος Ορκόπουλος) εξ Αμερικής. Για κακή του τύχη όμως, ο θείος Paul, καταφθάνει στην Ελλάδα και προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η απάτη, ο Αντώνης Τσιλιβίκης μεταμφιέζεται σε ενοικιαστή μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ο θείος όμως που αγαπά πολύ την ανιψιά του, θέλει να φροντίσει για το μέλλον της και της συστήνει ένα φίλο του πετυχημένο, ανοιχτοχέρη και κομψό επιχειρηματία (Ιωσήφ Μαρινάκης), που προσπαθεί να κατακτήσει την όμορφη Ελένη, μπροστά στα μάτια του συζύγου της. Η Σοφία Βογιατζάκη (στο ρόλο της οικιακής βοηθού), ο Θορωρής Ρωμανίδης με την Ιωάννα Ασημακοπούλου (το φιλικό ζευγάρι της οικογένειας) ο Μάκης Πατέλης (Υπάλληλος του Αντώνη Τσιλιβίκη), o Γιώργος Χαλεπλής (Αστυνόμος) η Λουκία Στεργίου (ενοικιάστρια), συμπρωταγωνιστούν στις κωμικοτραγικές σκηνές που εξελίσσονται μέσα στο σπίτι, οι οποίες δεν περιγράφονται, αλλά μπορούμε να τις απολαύσουμε στη σκηνή του Θεάτρου Γκλόρια.

Πού: Θέατρο Γκλόρια, Ιπποκράτους 7, Αθήνα
Πότε: Από τις 20 Οκτωβρίου 2011. Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Τετάρτη: Λαϊκή απογευματινή – 19:15 μ.μ. Πέμπτη: απογευματινή – 19:15 μ.μ. Παρασκευή: βραδινή – 21:15 μ.μ. Σάββατο: απογευματινή – 18:15 μ.μ. βραδινή – 21:15 μ.μ. Κυριακή: απογευματινή – 19:15 μ.μ.
Τηλ.: 210 3609400. Ημέρες και ώρες Ταμείου:
Καθημερινώς από 10:00 – 13:00 και 17:00 – 21:00, εκτός Δευτέρας
Τιμές εισιτηρίων: Πλατεία: 23 ευρώ, Εξώστης – Λ. Απογευματινή: 18 ευρώ, Φοιτητικό: 18 ευρώ

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 1 Μαρτίου, στις 11.00 μ.μ

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

      • Το infokids και το Θέατρο Γκλόρια διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου τρεις τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση “Θα σε κάνω βασίλισσα” την Πέμπτη 1η Μαρτίου στις 19:15 το βράδυ, δεκτές συμμετοχές έω ςτην Πέμπτη 1 Μαρτίου, στις 11.00 μ.μ
      • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 3 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
      • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
      • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
      • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
      • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
      • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
      • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 423 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Νικολέτα Βεντουρή

2. Τζόρτζια Σάκκουλα

3. Κων/να Ζαχαροπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.