Κερδίστε 4 αντίτυπα της σειράς “Θησαυροί από τη Διάπλαση των Παίδων” του Γρηγόριου Ξενόπουλου

Το infokids δίνει την δυνατότητα σε τέσσερεις τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από ένα αντίτυπο των βιβλίων της σειράς “Θησαυροί από τη Διάπλαση των Παίδων” του Γρηγόριου Ξενόπουλου που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Αδελφοί Βλάσση. Πρόκειται για τα βιβλία “Το θηριοτροφείο των παιδιών”, “Ο Μπέμπης Αρχιλήσταρχος”, “Η Λιλή και ο Παυλής”, και “Οι γάτες της Δανάης”.

Λίγα λόγια τα βιβλία:


Η Λιλή και ο Παυλής

Συγγραφέας: Gisele Vallerey.
Mετάφραση: Γρηγόριος Ξενόπουλος
Αριθμός Σελίδων: 36
Τιμή: 8 €
ISBN: 960-302-222-5

Δύο μέρες διακοπές για τη Λιλή και τον Παυλή! Τι καλύτερο για τους δύο αγαπημένους φίλους από το να συναντηθούν και να παίξουν μαζί χωρίς τις σκοτούρες των μαθημάτων!
Την πρώτη μέρα, όμως, η αρρώστια της μαμάς της Λιλής τους αλλάζει τα σχέδια. Οι μικροί φίλοι αποφασίζουν να αναλάβουν το νοικοκυριό του σπιτιού. Θα τα καταφέρουν;
Τη δεύτερη μέρα τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη: εκδρομή σε κτήμα! Εκεί γνωρίζονται με τα ζώα της εξοχής και απολαμβάνουν τις χαρές της φύσης και των διακοπών.

Οι γάτες της Δανάης

Συγγραφέας: Γρηγόριος Ξενόπουλος
Αριθμός Σελίδων: 48
Τιμή: 8 €
ISBN: 960-302-223-3

Λένε πως «οι μαύρες γάτες φέρνουν ευτυχία στο σπίτι». Έτσι η Δανάη έπεισε τους γονείς της να αποκτήσουν σιγά σιγά έξι χαριτωμένα γατάκια.
Η Δανάη ντύνει τις γάτες της, τις φροντίζει, παιζει μαζί τους και διασκεδάζει με τα καμώματά τους.
Τι συμβαίνει, όμως, όταν η γατοοικογένειά της προκαλεί αναστατώσεις που οδηγούν τη Δανάη σε μπελάδες;

Ο Μπέμπης Αρχιλήσταρχος

Συγγραφέας: Γρηγόριος Ξενόπουλος
Αριθμός Σελίδων: 100
Τιμή: 10 €
ISBN: 960-302-157-1

Μια τρομερή συμμορία παιδιών-ληστών στο ξεκίνημά της.
O Μπέμπης είναι ένα παιδί που διαβάζοντας με μανία βιβλία και ιστορίες με ληστές, αποφάσισε να γίνει κι αυτός λήσταρχος. Ο πιο κοντινός φίλος του και η πιο στενή φίλη του έγιναν τα μέλη της μεγάλης συμμορίας. Ξεκίνησαν για το βουνό και απειλούσαν τους περαστικούς. Ο φόβος και ο τρόμος που απλώθηκε στην πόλη ανάγκασε τους κατοίκους να αναλάβουν δράση και να τους πολιορκήσουν. Και τότε τι έγινε;

Το θηριοτροφείο των παιδιών

Συγγραφέας: Γρηγόριος Ξενόπουλος
Αριθμός Σελίδων: 72
Τιμή: 10 €
ISBN: 960-302-197-0

Τα ξεκαρδιστικά καμώματα τριών παιδιών-θηριοδαμαστών. Yπάρχει στον κόσμο θηριοτροφείο με …ήμερα ζώα; Αδύνατο κι όμως αλήθινο. Το συναντά κανείς στο περίφημο θηριοτροφείο που σκαρώνουν τρεις φίλοι με πρώτο και καλύτερο τον Πετρή που συνέλαβε την ιδέα. Σ’ αυτό το παράξενο θηριοτροφείο με πρωταγωνιστές σκύλους, γάτες και άλλα κατοικίδια ζώα οι θηριοδαμαστές χρησιμοποιούν πρωτοφανή κόλπα για να εξημερώσουν τα «θηρία». Τα ζώα μεταμφίεζονται κατάλληλα, ο χώρος ετοιμάζεται, το θέαμα διαφημίζεται και οι παραστάσεις ξεκινούν. Οι τρεις φίλοι-θηριοδαμαστές σας περιμένουν!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 4 Μαίου, στις 12.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

        • Το infokids δίνει την δυνατότητα σε τέσσερεις τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από ένα αντίτυπο των βιβλίων της σειράς “Θησαυροί από τη Διάπλαση των Παίδων” του Γρηγόριου Ξενόπουλου που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Αδελφοί Βλάσση. Πρόκειται για τα βιβλία “Το θηριοτροφείο των παιδιών”, “Ο Μπέμπης Αρχιλήσταρχος”, “Η Λιλή και ο Παυλής”, και “Οι γάτες της Δανάης”
        • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 4 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
        • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
        • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
        • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
        • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
        • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
        • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς από το 1 ως το 893 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 4 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Θεοπίστη Κοβούσογλου

2. Μάνος Πάλλας

3. Μαρία Ζωιδάκη

4. Αγγελική Σαμαντά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.