Η μόδα μας θέλει στα μπλε

Κλασικό και διαχρονικά αγαπημένο χρώμα του καλοκαιριού το μπλε και φέτος είναι παντού και μάλιστα κλέβει την παράσταση! Οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές εμπνεύστηκαν φέτος από το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου κατά πως φαίνεται και οι πασαρέλες “ντύθηκαν” σε αποχρώσεις του μπλε.

Από το μπλε ηλεκτρικ που είναι το must για αυτό το καλοκαίρι και το κλασικό blue navy έως το απαλό γαλάζιο και το φωτεινό τιρκουάζ, οι επιλογές αρκετές, το μπλε φέτος είναι η απόλυτη τάση σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ αλλά και μακιγιάζ!

Για εσένα που σ’ αρέσει να είσαι πάντη μόδα ένα μπλε electric παντελόνι σε στενή η πιο χαλαρή γραμμή, είναι απαραίτητο γι’ αυτό το καλοκαίρι. Συνδύασε το με nude γόβες ή ψηλοτάκουνα wedge πέδιλα και κατά προτίμηση λευκό μπλουζάκι (προτείνω ένα ωραίο, απλό φανελάκι).

Συνδυάστε το έντονο μπλε με αποχρώσεις του κόκκινου, κάνοντας έτσι την διαφορά! Αν πάλι, τέτοιοι συνδυασμοί σας ακούγονται πολύ τολμηροί, μην διστάσετε να εμπλουτίσετε το στυλ σας με μικρές χρυσαφένιες πινελιές, με ένα βραχιόλι ή ένα ρολόι για παράδειγμα.

Σικ και πάντα στιλάτη επιλογή για το καλοκαίρι ένα μπλε σκούρο φόρεμα, ιδανικά σε αρχαιοελληνική γραμμή, συνδυασμένο με αξεσουάρ και πεδίλα σε αποχρώσεις του χρυσού.

Αγαπημένο navy look

Το navy look, που κλασικά φοριέται την άνοιξη και το καλοκαίρι, είναι μια από τις αγαπημένες τάσεις και φέτος. Ένα μπλουζάκι ή κοντό φόρεμα με navy ρίγες είναι ιδανικό για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Αν θες να βάλεις κάτι σε navy για βράδυ προτίμησε ένα μπλουζάκι με λευκό παντελόνι και ψηλοτάκουνα ή πλατφόρμες σε μπλε απόχρωση.

Βαφτείτε στα μπλε

Μια μπλε σκιά ταιριάζει υπέροχα σε γυναίκες με μπλε ή πράσινα μάτια. Τολμήστε τη φέτος θα φορεθεί πολύ. Επίσης hot τάση είναι τα μπλε βερνίκια νυχιών. Προσδίδουν νεανικότητα και μας βάζουν σε απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση. Για τα νύχια προτείνουμε καλύτερα ανοιχτές, φωτεινές αποχρώσεις του μπλε. Ωστόσο και ένα βαθύ μπλε, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες αν είστε λιγότερο τολμηρές.

Topshop's WALBERG

Giuseppe Zanotti