Κινούμενες Ευχές: Εορταστικά εργαστήρια animation από την exilefilms!

Δεν ξέρετε τι δώρο να κάνετε στον παππού και τη γιαγιά σας; Στο νονό και τη νονά σας; Μην ανησυχείτε, το Exile Room σας προσφέρει τη λύση! Μαζί με τη Χριστίνα Ντεπιάν θα να φτιάξουμε μια κινούμενη ευχή για το νέο έτος σε τρία αυτοτελή εργαστήρια animation! Σε κάθε συνάντηση θα χρησιμοποιήσουμε διαφορετικές τεχνικές και υλικά, ενώ κάθε παιδί θα παραλάμβάνει την ευχή του σε DVD εντός ολίγων ημερών. Τα ταινιάκια θα ανέβουν επίσης στο internet για να τα στείλετε σε οποίον επιθυμείτε μέσω e-mail.

Τρία αυτοτελή εργαστήρια animation 27, 28 ή 29 Δεκεμβρίου, 11:00 -14:00
Δείτε ένα δείγμα Πασχαλινής ευχής που δημιούργησε η Χριστίνα με τους μαθητές της εδώ

————–— ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ——————

27/12 – Θα παίξουμε με χρωματιστά χαρτιά και πλαστελίνη για να καταλήξουμε στην ευχή μας…
28/12 – Η ευχή της προηγούμενης μέρας θα μεταμορφωθεί σε εικόνες από αλεύρι που θα οδηγήσουν σε μία άλλη ευχή…

29/12 – Η αλευρένια ευχή θα μεταμορφωθεί σε κουραμπιέδες και άλλα αντικείμενα που θα συνθέσουν την τρίτη και τελευταία ευχή.

————–—- ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ————-——

Η Χριστίνα Ντεπιάν είναι μια πολυτάλαντη εικαστικός/εκπαιδευτικός με σπουδές στη Βιέννη και το Λουξεμβούργο. Έκανε το εκπαιδευτικό “ντεμπούτο” της στη Σχολή Χιλλ, όπου εργάζεται ακόμα, έχοντας επεκτείνει τους δημιουργικούς της ορίζοντες στα εργαστήρια του Φεστιβάλ Animasyros και τις εκπαιδευτικές ημερίδες που ετοιμάζει φέτος ο κιν/φος Δαναός. Οι ταινίες των μαθητών της έχουν προβληθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/φου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους, στο Animasyros, στο Athens Animfest κ.α.
Φέτος, η Χριστίνα Ντεπιάν ήταν μία εκ των 9 φιναλίστ για τα Ευρωπαϊκά MEDEA Awards 2012, που επιβραβεύουν καινοτόμες πρακτικές στο χώρο των media και της εκπαίδευσης. Η Χριστίνα προτάθηκε χάρη στο site της www.kinoumeno.gr, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά σχολικής ηλικίας που ενδιαφέρονται για το κινούμενο σχέδιο.

————— ΗΛΙΚΙΕΣ & ΚΟΣΤΟΣ —–———–

Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδία από Β’ μέχρι ΣΤ’ Δημοτικού. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε μία ημέρα, το κόστος είναι 20 €, ενώ η τιμή και για τα τρία είναι 50 €. Τα αδέρφια έχουν έκπτωση! 15 € ανά εργαστήριο, 40 € και για τα τρία. (10 θέσεις ανά ημέρα).

——————— ΕΓΓΡΑΦΕΣ —–—————-

Τηλεφωνικά στο 210 3223395 (12:00 – 16:00) και μέσω e-mail στο [email protected]

——————–– ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ———————

Exile Room: Αθηνάς 12, 3ος όροφος, απέναντι από τη στάση ΜΕΤΡΟ Μοναστηράκι (τηλ 210 3223395) www.exileroom.gr

Δείτε ένα Πασχαλινό δείγμα εδώ: http://vimeo.com/39825361

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ: http://www.exilefilms.gr/node/246