Σαλάτα με φιογκάκια

Μία νόστιμη ιδέα που καταναλώνεται είτε ζεστή είτε δροσερή! Σερβίρεται ως σαλάτα ή ως κύριο γεύμα.

Υλικά
400 γραμμ. φαρφάλε (φιογκάκια)
6 ντομάτες ώριμες
200 γραμμ. φέτα κομμένη σε κύβους
λίγο βασιλικό ψιλοκομμένο
1/2 φλ. τσαγιού ελιές ψιλοκομμένες
2 κ.σ. κάππαρη
2 κ.σ. χυμό φρέσκιας ντομάτας
4 κ.σ. μπαλσάμικο
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι

Παρασκευή
1. Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζετε.
2. Ψιλοκόβετε τις ντομάτες κομματάκια.
3. Σε βαθιά σαλατιέρα βάζετετε τα ζυμαρικά, προσθέτετε τις ντομάτες, τη φέτα, το βασιλικό, τις ελιές και την κάππαρη.
4. Βάζετε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το μπαλσάμικο και το χυμό ντομάτας στο μούλτι. Αλατοπιπερώνετε και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν σαν κρέμα.
5. Περιχύνετε τα ζυμαρικά και ανακατεύετε καλά.