«Σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους» στο Θέατρο Χώρα

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, με την πολύτιμη βοήθεια των θεατών, θεράπευσε με άκρως επιτυχημένο τρόπο την περσινή χρονιά τη «Σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη» και φέτος επιστρέφει για να ασχοληθεί με τη «Σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους».

Πρόκειται για τη νέα βερσιόν της σπαρταριστής κωμωδίας της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Οι φετινοί ψυχαναλυόμενοι είναι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Τζόυς Ευείδη. Μέσα από τη δική τους σχέση, διαμορφώνεται επί σκηνής μια καινούρια συνθήκη ψυχανάλυσης.

Η υπόθεση του έργου:

Ο κύριος και η κυρία Νικολαΐδη τα ξαναβρήκαν και επαναπροσδιόρισαν τη σεξουαλικότητα τους με επιτυχία. Γι’ αυτό και με ασφάλεια σύστησαν το σεξολόγο Γιάννη Λεονάρδο στους καλούς τους φίλους Γεράσιμο και Τζόυς.Τι ακριβώς συμβαίνει; Ο κύριος και η κυρία Παπαχαραλάμπους περνούν σεξουαλική κρίση μέσα στην οικονομική κρίση και o πιο φημισμένος ψυχοσεξολόγος της Ελλάδας αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα τους, βάζοντάς τους σε ένα group therapy, στο οποίο… συμμετέχει και το κοινό! Θεατές και ηθοποιοί γίνονται μία ομάδα ψυχοθεραπείας υπό τη διεύθυνση του αλλόκοτου γιατρού, ο οποίος επιδιώκει να καλούς καθοδηγήσει άπαντες στη σεξουαλική ευτυχία.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου υπογράφει μια ακόμη ρεαλιστική μυθοπλασία που μας καθρεφτίζει, εξηγώντας ότι: «Ενώ το σεξ από αρχαιοτάτων χρόνων υπήρξε η πιο φθηνή διασκέδαση, με την κρίση πολλά ζευγάρια πλέον είναι υποχρεωμένα να πληρώσουν (σ.σ.: τον γιατρό) για να θυμηθούν πώς γίνεται».

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Αγγελίτα Τσούγκου
Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Βίντεο: Αντώνης Δελαπόρτας
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Φρόσω Ράλλη

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Ζουγανέλης, Τζόυς Ευείδη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Τετάρτη – Κυριακή: 20.00
Πέμπτη-Παρασκευή: 21.15
Σάββατο:18.00 & 21.15

Τιμές εισιτηρίων: Πλατεία 19€
Θεωρείο: 16€
Φοιτητικό-μαθητικό:16€

• Ειδικές τιμές για ανέργους-πολύτεκνους & συλλόγους

ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑ
Αμοργού 20, Κυψέλη,
210-8673945
TICKET SERVICES: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Αγορές με πιστωτική κάρτα: τηλ.:210-7234567 www.ticketservices.gr