Τα πολυτελή εξοχικά των Famous Parents!

Εξοχικά σπίτια, βίλες, εντυπωσιακές επαύλεις με πισίνες, κήπους και διακόσμηση που πολύ ζηλεύουμε! Εκεί οι επώνυμοι, ξεκουράζονται από … τις κοσμικές εμφανίσεις! Πάμε να κάνουμε ένα tour για να χαλαρώσουμε κι εμείς – έστω και από απόσταση!

Στην Μαλεσίνα έχει το εξοχικό της σπίτι η αξιολάτρευτη Μιμή Ντενίση! Θυμάστε πριν χρόνια που το είχε αποκτήσει τι ντόρος είχε γίνει; Όλα τα life style περιοδικά και οι τηλεοπτικές εκπομπές είχαν κάνει ουρά για να αποθανατίσουν κάθε γωνιά του σπιτιού!

Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, στην περιοχή Τουρλός, έχει το εξοχικό του σπίτι ο πολυτάλαντος Γιάννης Ζουγανέλης, πατέρας της Ελεονώρας! Η οικογένεια Ζουγανέλη περνάει σχεδόν όλο το καλοκαίρι στο νησί των ανέμων, και έχει άριστες σχέσεις με τους κατοίκους του.

Λίγο πιο μακριά, είναι το εξοχικό του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ – και συγκεκριμένα στις Μπαχάμες! Στυλ αποικιακού, πνιγμένο στα φυτά, για να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν τις διακοπές, παρέα με τα 5 παιδιά τους.

Το δικό τους ησυχαστήριο στην αρχόντισσα Σύρο, έχουν ο τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας και η σύζυγός του – πολιτικός Άννα Νταλάρα. Σε έναν ήσυχο λόφο στην περιοχή Μέγας Γυαλός, με την θάλασσα σε απόσταση αναπνοής.

Ενώ ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, επέλεξε το εξοχικό του καταφύγιο να το χτίσει κοντά στο Σούνιο, στην περιοχή Πούντα Ζέζα. Έχει κυκλαδίτικο στυλ και υπέροχη θέα!

Αντιθέτως, το δημοσιογραφικό ζευγάρι Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου, έχουν εδώ και χρόνια αποκτήσει ένα υπέροχο εξοχικό στην περιοχή Δροσιά Χαλκίδας. Υπέροχος κήπος, εντυπωσιακή πισίνα και άνετοι χώροι, συνθέτουν την ιδανική πρόταση για να απομονώνονται με τα 3 παιδιά τους.

Τελευταίο σας κρατήσαμε το εξοχικό της τραγουδίστριας Celine Dion! Το 20 εκατ. δολαρίων ακίνητο βρίσκεται στο νησί Jupiter στη Φλόριντα και, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει πισίνες, γήπεδα τένις, μικρά ποτάμια και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς!