Φέτος ήρθε το «Όνειρο Χριστουγέννων» στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το «Όνειρο Χριστουγέννων» στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που μαγεύει μικρούς και μεγάλους.
Tο Μουσείο έχει βάλει τα γιορτινά του και υποδέχεται τους επισκέπτες του σε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Το Μικρό Πλανητάριο έχει γίνει πολύ δημοφιλές με τις προβολές «Χαρούμενα Χριστούγεννα» για παιδιά 4 με 7 ετών και «Τα 7 θαύματα του Αρχαίου Κόσμου» για παιδιά από 7 ετών και άνω. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευγενίδου.

Ο Παιχνιδότοπος λειτουργεί για παιδιά 4-10 ετών και προσφέρει ένα πρωτότυπο πρόγραμμα για δημιουργική απασχόληση βασισμένο στα ήθη και έθιμα από διάφορα μέρη του κόσμου με τίτλο «Χριστούγεννα στον Κόσμο». Για μικρότερα παιδιά (από 18 μηνών έως 4 ετών) υπάρχουν τα «Ανεμοσβουράκια» όπου παίζοντας μαζί, διασκεδάζουμε, εξερευνούμε τις αισθήσεις μας, τη φωνή μας και τα συναισθήματά μας. Παιχνίδια με μπάλες, διαδρομές ισορροπίας, μουσικά όργανα, χορός, κατασκευές και παραμύθια ανακατεύονται στο πολύχρωμο πάτωμα ή στον κήπο. Σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο.

Η επίσκεψη στο Μουσείο συνεχίζεται και στις μόνιμες εκθέσεις του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και του Κέντρου ΓΑΙΑ.

Τo Art Bazaar συνεχίζεται με αξιόλογα έργα ελλήνων καλλιτεχνών, σε συμβολικές τιμές ενώ στο Café Αμμωνίτες θα βρείτε ποικιλία γευστικών προτάσεων και χριστουγεννιάτικων λιχουδιών.

Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2013 επισκεφθείτε το «ΟΝΕΙΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ», που χρειάζεται την αγάπη και την στήριξή σας.

Ώρες λειτουργίας :  Καθημερινές :  9 – 4,
Σαββατοκύριακα και 26 Δεκεμβρίου :  10 – 6
Κλειστά : Ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Εισιτήρια :  6€ για παιδιά  και 10€ για  ενήλικες
Οικογένειες με 2 παιδιά 30€ , με 3 παιδιά 34€
Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν
Πολύτεκνες οικογένειες 50% έκπτωση
Παιχνιδότοπος : τα Σαββατοκύριακα & 24, 26, 27, 28, 31 Δεκεμβρίου & 2, 3, 4 Ιανουαρίου
Εισιτήριο 2€
Είσοδος : από Κέντρο ΓΑΙΑ , Οθωνος 100.
Τηλ επικοινωνίας : 210 8015870