10 φωτογραφίες που αξίζει να βγάλετε την πρώτη μέρα με το νεογέννητο

Η πρώτη μέρα της ζωής του μωρού σας θα περάσει σαν αστραπή για όλους όσους εμπλέκονται στη γέννηση του νέου μέλους. Μερικές μαμάδες χρειάζεται να κοιτάξουν πίσω στις φωτογραφίες εκείνης της ημέρας για να θυμηθούν ξανά κάποιες από εκείνες τις στιγμές. Πριν δώσετε τη φωτογραφική μηχανή σε έναν φίλο ή έναν συγγενή ο οποίος έχει υποσχεθεί να τα καταγράψει όλα, καλό είναι να έχετε κατά νου τα στγμιότυπα που θα θέλατε να αποτυπωθούν στο φακό. Δείτε παρακάτω τις κορυφαίες 10 φωτογραφίες που πρέπει να τραβήξετε την πρώτη μέρα του νεογέννητου.

1. Φωτογραφία με τους γονείς
Και ξαφνικά, η οικογένεια μεγάλωσε! Η πρώτη φωτογραφία του μωρού με τη μαμά και τον μπαμπά είναι αυτή που θα θυμάστε για πάντα!

2. Η συνάντηση με τους παππούδες
Είναι μια μέρα που οι παππούδες σφύζουν από υπερηφάνεια! Αποτυπώστε την πρώτη συνάντηση με το εγγονάκι τους για να δείτε πώς μοιάζει πραγματικά η αληθινή αγάπη!

3. Η συνάντηση με το μεγαλύτερο αδερφάκι

νεογέννητο

Σε λίγα χρόνια θα τσακώνονται όπως ο σκύλος με τη γάτα, αλλά η πρώτη στιγμή που το μεγαλύτερο αδερφάκι συναντά το νεότερο μέλος της οικογένειας είναι πολύτιμη! Κρατήστε αυτή τη φωτογραφία -θα θελήσετε να την κοιτάξετε ξανά, όταν οι μάχες ανάμεσά τους μοιάζουν να μην έχουν τέλος!

4. Το χεράκι ή το ποδαράκι του
Κλασική φωτογραφία που βγάζουν όλοι οι γονείς στο μαιευτήριο. Όσες φορές κι αν φωτογραφίσετε τα μικροσκοπικά άκρα του μωρού σας ποτέ δεν είναι αρκετές!

5. Η πρώτη αστεία γκριμάτσα του

μωρό

Θα υπάρξουν αμέτρητες στιγμές που το μωράκι σας θα κάνει μια αστεία γκριμάτσα, αλλά εκείνη της πρώτης ημέρας δεν συγκρίνεται με καμία άλλη!

6. Κατά τη διάρκιεα του ύπνου
Ο βαθύς ύπνος του νεογέννητου αποκτά εντελώς νέο νόημα τις πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό. Αυτό το ήρεμο προσωπάκι ίσως είναι κάτι που οι μαμάδες θέλουν να θυμούνται κατά τις άγρυπνες νύχτες λίγες εβδομάδες αργότερα!

7. Το πρώτο άγγιγμα της μαμάς
Μελέτες δείχνουν ότι τα μωρά γνωρίζουν τις φωνές των μαμάδων τους πριν ακόμα βγουν από τη μήτρα. Αποτυπώστε τη στιγμή που το μωρό βλέπει για πρώτη φορά το πρόσωπό σας σε μια φωτογραφία που θα θυμάστε για πάντα!

8. Το βραχιολάκι του μωρού

βραχιολάκι
Επίσης κλασική φωτογραφία του νεογέννητου. Το βραχιολάκι με τα στοιχεία του μωρού σας, θα σας θυμίζει για πάντα εκείνη την ημέρα!

9. Το άγγιγμα του δαχτύλου
Μπορεί να είναι ένα πρωτόγονο αντανακλαστικό, αλλά εξακολουθεί να είναι εκπληκτικό όταν ένα νεογέννητο μπορεί να πιάσει το δάχτυλο ενός ενήλικα και να το κρατήσει σφιχτά στο μικρό του χέρι.

10. Ομαδική φωτογραφία με τον γιατρό
Είναι ο άνθρωπος που άκουγε όλες τις ανησυχίες σας εννέα ολόκληρους μήνες, που σας καθησύχαζε την ώρα του τοκετού, δεν νομίζετε ότι θέλετε να έχετε μια φωτογραφία μαζί του;

Πηγή: popsugar.com