10χρονος ξύπνησε μέσα στη νύχτα για να φροντίσει το μωρό που έκλαιγε και το βίντεο μας έκανε να λιώσουμε…

Η μαμά 6 παιδιών Gloria McIntosh, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στον 10χρονο γιο της, Mason, για το πόσο βοηθητικός είναι με τα αδέλφια του.

Σε αυτό βλέπουμε το αγόρι να ξυπνά μέσα στη νύχτα (συγκεκριμένα στις 3:20 το ξημέρωμα), έχοντας ακούσει τον μικρό του αδερφό να κλαίει.

@gloriaugly@lighteyemason ????

♬ Surrender – Natalie Taylor

Όπως γράφει η μαμά: “Κοίταξα την κάμερα για να δω αν το μωρό θα ξανακοιμηθεί κι όμως είδα τον μεγάλο μου γιο, να μπαίνει στο δωμάτιο, να κάθεται μαζί του και να παίζει για να τον ηρεμήσει για τουλάχιστον μισή ώρα, ενώ αργότερα επιχείρησε να τον βάλει για ύπνο. Κάποια στιγμή βρέθηκα στο δωμάτιο και εγώ για να κοιμίσω το μωρό”.

“Όταν ρώτησα τον γιο μου γιατί δεν ήρθε να με ξυπνήσει, μου απάντησε ότι ήθελε να με αφήσει να κοιμηθώ, γιατί είχα κουραστεί πολύ εκείνη την ημέρα. Σαφώς το να φροντίζει το μωρό δεν είναι δική του ευθύνη, όμως απλά και μόνο το γεγονός, ότι νοιάστηκε για τον αδερφό του, αλλά και για εμένα, αποτελεί για εμένα απόδειξη του πόσο σπουδαίο παιδί είναι”, καταλήγει η ίδια.

Πηγή: Popsugar.com