2 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από ένα Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων Baby 1L και ένα Μαλακτικό Ρούχων Baby 1L Egreeno

Το βρεφικό δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο και ευάλωτο στην εμφάνιση ερεθισμών. Εάν είστε μαμά είναι χρήσιμο να γνωρίζετε μερικές πρακτικές συμβουλές για το πώς να πλένετε σωστά τα βρεφικά ρουχαλάκια του μωρού σας.

Συμβουλές για το σωστό πλύσιμο των ρούχων του μωρού

Η πρώτη πολύ σημαντική συμβουλή είναι να πλένετε όλα τα ρούχα που αγοράζετε για το μωράκι σας πριν τα φορέσει.

Ένας ακόμα τρόπος να σιγουρευτείτε πως πλένετε σωστά τα ρούχα του μωρού σας είναι να τα πλένετε ξεχωριστά από αυτά της υπόλοιπης οικογένειας. Λόγω της ευαισθησίας των μωρών, είναι καλύτερο τα ρούχα του να μην έρχονται σε επαφή με τα ρούχα των “μεγάλων”, λόγω της ύπαρξης μικροβίων στα οποία τα βρέφη είναι πιο ευάλωτα.

Τέλος, το σημαντικότερο όλων είναι να επιλέξετε τα κατάλληλα απορρυπαντικά ρούχων για βρέφη, η σύνθεση των οποίων είναι δερματολογικά ελεγμένη, ώστε να μη δημιουργεί πρόβλημα στην επιδερμίδα του μωρού σας. Χρησιμοποιώντας την ενδεδειγμένη δόση απορρυπαντικού (και όχι μεγαλύτερη ποσότητα) και φροντίζοντας να ξεβγάλετε τα ρούχα τουλάχιστον 3-4 φορές, είτε τα πλένετε στο χέρι είτε στο πλυντήριο, θα μπορείτε να είστε πιο σίγουροι πως τα ρούχα του μωρού σας καθαρίζονται πραγματικά καλά.

Τα ιδανικά βρεφικά απορρυπαντικά egreeno baby

Η ειδικά σχεδιασμένη σειρά egreeno baby είναι αυτό ακριβώς που θέλει κάθε μαμά για το μωρό της! Βρεφικά απορρυπαντικά με συμπυκνωμένη σύσταση για να διαρκούν, με πάνω από 93% (μ.ο.) φυσικά συστατικά της ελληνικής γης χωρίς καθόλου άρωμα και σύσταση απόλυτα φιλική για ευαίσθητα δέρμα μωρών.

Για ακόμη μεγαλύτερη ποσότητα και εξοικονόμηση, ανακαλύψτε τις μεγάλες συσκευασίες 5L!

Τα αγνά φυσικά απορρυπαντικά egreeno βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων κάθε νοικοκυράς για την καθαριότητα του σπιτιού της. Έχοντας πραγματοποιήσει δυναμική εμφάνιση στην αγορά τα τελευταία δύο χρόνια, αποτελούν πλέον μια… φυσική επιλογή που κάνει όποιος αναζητά μια ιδιαίτερη ποιοτική λύση για την καθαριότητα ρούχων, χεριών, πιάτων ή επιφανειών στους προσωπικούς του χώρους.

Μάθετε περισσότερα για τα οικολογικά απορρυπαντικά Egreeno εδώ

Αποκτήστε τα egreeno

Τα αγνά φυσικά απορρυπαντικά EGREENO μπορούν να γίνουν δικά σας με ένα κλικ στο επίσημο e-shop της εταιρίας www.egreeno.gr καθώς μέσα από επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνία
+30 2343 032591
Facebook @EgreenoGR
Instagram @egreenoclean
info@egreeno.gr

Για περισσότερα: www.egreeno.gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 2 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων Baby 1L και ένα Μαλακτικό Ρούχων Baby 1L Egreeno από 2 τεμάχια δώρο ο καθένας.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 18η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Αικατερίνη Καλλιαρέκου

2. Βασίλης Αρβανιτίδης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.