Αρχική Νέα Η ELPEN και η «Σύμπλευση» εξοπλίζουν το ιατρείο & το σχολείο της Ηρακλειάς

Η ELPEN και η «Σύμπλευση» εξοπλίζουν το ιατρείο & το σχολείο της Ηρακλειάς

Στις 29 και 30 Απριλίου η ELPEN η πρωτοπόρος Ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία, και η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Σύμπλευση» βρέθηκαν δίπλα στην κοινότητα της Ηρακλειάς προσφέροντας απαραίτητο ιατρικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό στο ιατρείο και το σχολείο του νησιού καλύπτοντας ελλείψεις και υπάρχουσες ανάγκες για τη βελτίωση της ζωής των μικρών και μεγάλων κατοίκων του νησιού.

Η δράση εντάσσεται στο συνολικό πλαίσιο προσφοράς της ELPEN ανά την Ελλάδα, το οποίο ταυτίζεται με το έργο της Σύμπλευσης, που είναι η έμπρακτη στήριξη και πρόσβαση των κατοίκων απομακρυσμένων νησιών σε απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες που βελτιώνουν την υγεία τους αλλά και των παιδιών σε απαραίτητο εξοπλισμό που διευκολύνει τις εκπαιδευτικές ανάγκες τους.

Την Κυριακή 30 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης του εξοπλισμού στο ιατρείο και στο γυμνάσιο της Ηρακλειάς με την παρουσία της κας Ελένης Πενταφράγκα ως εκπροσώπου της ELPEN. «Η ελληνική Φαρμακοβιομηχανία ELPEN παραμένει σταθερά προσηλωμένη στο όραμα του Προέδρου και ιδρυτή της, κ. Δημήτρη Πενταφράγκα, για διαρκή προσφορά στον συνάνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα που αφορούν στις ανάγκες των ακριτικών νησιών, τις οποίες στηρίζει ακόμα κι εν μέσω κρίσης. Η ELPEN αποτελεί άλλωστε δημιούργημα και έμπνευση ενός φαρμακοποιού από τον Έβρο, ο οποίος με περιορισμένους πόρους κατάφερε να δημιουργήσει μια ισχυρή εταιρεία στον χώρο του φαρμάκου, αλλά κι έναν άξιο πρεσβευτή της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές».

Οι δωρεές στο ιατρείο

Στο ιατρείο δωρήθηκαν ένα φορητό ωτοσκόπιο, δύο φορητά πιεσόμετρα με ενσωματωμένο στηθοσκόπιο, στόμια ambu No1 έως 4, συνδετικό στόμιο για παιδική ambu και φίλτρα ambu για παιδιά και ενήλικες, ένα τροχήλατο καρότσι νοσηλείας και δύο φωριαμοί φαρμακευτικών σκευασμάτων.
Οι δωρεές στο γυμνάσιο
Στο Γυμνάσιο Ηρακλειάς παραδόθηκαν 3 laptops και 1 μονάδα Η/Υ ενώ στο δημοτικό σχολείο Ηρακλειάς χορηγήθηκαν από 1 οθόνη για προτζέκτορα (πανί), επίπεδη οθόνη 40-42 ιντσών, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα και τυλιγόμενη μπαλαντέζα 20 μέτρων, ανθρώπινο ομοίωμα με αποσπώμενα όργανα καθώς και μια φωτιζόμενη υδρόγειος σφαίρα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.