Άνδρας πυροβόλησε εναντίον παιδιών στη Ν. Σμύρνη – Τον ενόχλησαν ενώ έπαιζε

Χτες το απόγευμα, άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 108 και άρχισε να πυροβολεί με αεροβόλο όπλο εναντίον τεσσάρων μαθητών που έπαιζαν, τα οποία και τραυμάτισε ελαφρά.

Οι περίοικοι και οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, που κατάφεραν να αφοπλίσουν τον δράστη.

Ο άνδρας που συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη, αρνείται ότι προέβη στη συγκεκριμένη πράξη.

Χτες το βράδυ, οι αστυνομικοί μαζί με τον φερόμενο ως δράστη έφτασαν στο διαμέρισμα του 38χρονου για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κι άλλα όπλα, με τον δράστη ισχυρίζεται να πως δεν είναι αυτός που πυροβόλησε τους μαθητές.

Ο 38χρονος πλέον κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης και σήμερα πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες ο ανδρας ενοχλήθηκε από τα παιδιά που έπαιζαν και άρχισε να πυροβολεί.

Από το αεροβόλο του τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερα παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό. Οι γιατροί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά τα οποία είχαν ελαφριές εκδορές και τα άφησαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους για να ηρεμήσουν από το σοκαριστικό περιστατικό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι βετεράνος του πολέμου στην Συρία ενώ ο πατέρας του ήταν διευθυντής του συριακού πρακτορείου ειδήσεων στην Αθήνα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο δράστης πήγε φαντάρος στην Ελλάδα και μετά πήγε και πολέμησε στην Συρία με τους κυβερνητικούς, ενώ φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Φωτογραφίες: ProtoThema