Η Bayer Hellas στο πλευρό εθελοντών νέων με κοινωνική δράση

10 νέες θέσεις εργασίας σε ελληνικές ΜΚΟ και ιδρύματα με σημαντικό έργο στην ελληνική κοινωνία χρηματοδοτεί η Bayer Ελλάς, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας που υλοποιεί, και σε πλαίσιο συνεργασίας με το νεανικό οργανισμό AIESEC. Συγκεκριμένα, 10 εθελοντές από Μαρόκο, Αλγερία, Τσεχία, Πακιστάν, Ιταλία, ΗΠΑ, Ινδία, Φινλανδία και Κίνα, θα προσφέρουν την εργασία τους για όλο το διάστημα του καλοκαιριού στις οργανώσεις Νόστος, Καρδιά του Παιδιού, Θετική Φωνή, Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, UNESCO, Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο και στο Σύλλογο Μερίμνης Ανηλίκων.

Με αφορμή τη συνεργασία της εταιρείας με την AIESEC, η κα. Σόνια Μουσαβερέ, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Bayer Ελλάς και υπεύθυνη για το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας, δήλωσε: «H συνεργασία μας με την AIESEC συνδυάζει δύο πολύ σημαντικά στοιχεία της κοινωνικής μας δράσης: τον εθελοντισμό και την υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Προωθεί την αξία του εθελοντισμού, την διαπολιτισμικότητα, και την ανάπτυξη ηγετικών χαρακτηριστικών των νέων ανθρώπων, προσφέροντας παράλληλα σημαντική βοήθεια στο έργο οργανώσεων που έχουν αποδεδειγμένη και σημαντική συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία».

H εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής της Βayer Ελλάς, αλλά και καθημερινή πρακτική και στόχος όλων των ανθρώπων της στο πλαίσιο των προσπαθειών μας για την υλοποίηση της αποστολής της εταιρείας: «Επιστήμη Για Μία Καλύτερη Ζωή». Με παρουσία 60 χρόνων στην Ελλάδα, η Bayer Ελλάς έχει ενσωματώσει την εταιρική υπευθυνότητα στη στρατηγική της συνεισφέροντας με διάφορους τρόπους στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις με μακροπρόθεσμα και διαρκή οφέλη με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της χώρας μας και την κάλυψη βασικών αναγκών τους.