Αρχική Αληθινές Ιστορίες Η κίνηση της κυρίας του κολατσιού που συγκίνησε δασκάλους και μαθητές

Η κίνηση της κυρίας του κολατσιού που συγκίνησε δασκάλους και μαθητές

μπανάνες

Λένε πως το σχολείο δεν είναι μόνο τα βιβλία και τα κτίρια, αλλά και οι άνθρωποί του, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές, οι υπάλληλοι. Μια υπάλληλος κυλικείου σε σχολείο των ΗΠΑ, λοιπόν, φαίνεται να πιστεύει βαθιά αυτή την φράση και να την επαληθεύει καθημερινά.

Η Stacey Truman εργάζεται στην καφετέρια Δημοτικού Σχολείου της πολιτείας της Βιρτζίνια και μια ιδέα της είναι εκείνη που την έχει αναγάγει στο απόλυτο viral των ημερών, αφού ήταν η αφορμή για να γίνει η ημέρα των μαθητών του σχολείου της πολύ καλύτερη.

Η Stacey, λίγο πριν μοιράσει στα παιδιά τις μπανάνες τους, έγραψε πάνω τους ενθαρρυντικά και θετικά μηνύματα για εκείνα.

«Χαμογέλα», «Να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου», «Να είσαι καλός φίλος», «Πάρε μια ανάσα», «Μοίρασε παντού αγάπη», ήταν μόνο μερικά από αυτά και όπως φάνηκε και από τις αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter, όπου η διευθύντρια του σχολείου της, ανήρτησε την φωτογραφία με τις μπανάνες των μαθητών.

«Το κάνω για τα παιδιά μου στο σπίτι, γιατί να μην το κάνω και για τους μαθητές μου, που τους νιώθω παιδιά μου;», δήλωσε η υπάλληλος της καφετέριας σε συνέντευξή της. «Τα διάβαζαν καθώς περνούσαν την γραμμή και χαμογελούσαν. Μπορεί να μην το διάλεγαν μόνα τους, αλλά έλεγαν “A, αυτό είναι πολύ ωραίο”», συμπλήρωσε.

Δείτε τη φωτογραφία

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε σε κάποια παρόμοια κίνηση;


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.