Η κίνηση της κυρίας του κολατσιού που συγκίνησε δασκάλους και μαθητές

Λένε πως το σχολείο δεν είναι μόνο τα βιβλία και τα κτίρια, αλλά και οι άνθρωποί του, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές, οι υπάλληλοι. Μια υπάλληλος κυλικείου σε σχολείο των ΗΠΑ, λοιπόν, φαίνεται να πιστεύει βαθιά αυτή την φράση και να την επαληθεύει καθημερινά.

Η Stacey Truman εργάζεται στην καφετέρια Δημοτικού Σχολείου της πολιτείας της Βιρτζίνια και μια ιδέα της είναι εκείνη που την έχει αναγάγει στο απόλυτο viral των ημερών, αφού ήταν η αφορμή για να γίνει η ημέρα των μαθητών του σχολείου της πολύ καλύτερη.

Η Stacey, λίγο πριν μοιράσει στα παιδιά τις μπανάνες τους, έγραψε πάνω τους ενθαρρυντικά και θετικά μηνύματα για εκείνα.

«Χαμογέλα», «Να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου», «Να είσαι καλός φίλος», «Πάρε μια ανάσα», «Μοίρασε παντού αγάπη», ήταν μόνο μερικά από αυτά και όπως φάνηκε και από τις αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter, όπου η διευθύντρια του σχολείου της, ανήρτησε την φωτογραφία με τις μπανάνες των μαθητών.

«Το κάνω για τα παιδιά μου στο σπίτι, γιατί να μην το κάνω και για τους μαθητές μου, που τους νιώθω παιδιά μου;», δήλωσε η υπάλληλος της καφετέριας σε συνέντευξή της. «Τα διάβαζαν καθώς περνούσαν την γραμμή και χαμογελούσαν. Μπορεί να μην το διάλεγαν μόνα τους, αλλά έλεγαν “A, αυτό είναι πολύ ωραίο”», συμπλήρωσε.

Δείτε τη φωτογραφία

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε σε κάποια παρόμοια κίνηση;