Αρχική Γωνιά του μαθητή Σε αυτό το δημόσιο σχολείο της Θήβας ο Σύλλογος Γονέων έκανε το… θαύμα του!

Σε αυτό το δημόσιο σχολείο της Θήβας ο Σύλλογος Γονέων έκανε το… θαύμα του!

Αν θέλουμε να δούμε κάποια αλλαγή και κάποια βελτίωση στη ζωή μας, πρέπει εμείς να κάνουμε το πρώτο βήμα. Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκε ο Σύλλογος Γονέων του 6ου Δημοτικού Θήβας, ο οποίος αποφάσισε να δώσει χρώμα και χαρά στις ζωές των μικρών μαθητών, μεταμορφώνοντας τους μουντούς, γκριζωπούς τοίχους του σχολείου με υπέροχες τοιχογραφίες.

Έτσι, τον Οκτώβριο του 2017 τα μέλη του Συλλόγου έκαναν υπέροχες τοιχογραφίες σε διάφορα σημεία του σχολείου, ενώ κατά την διάρκεια της χρονιάς πραγματοποίησαν και άλλες αισθητικές παρεμβάσεις.

Όπως χαρακτηριστικά μας έγραψε η μαμά που μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες: «Η αισθητική αυτή διαμόρφωση παίρνει μεγαλύτερη αξία, όταν πρόκειται για δημόσιο σχολείο και μάλιστα για Σύλλογο Γονέων που αφιλοκερδώς, με μόνο κίνητρο την αγάπη για τα παιδιά, προσπαθεί να προσφέρει τα μέγιστα. Ένας τέτοιος σύλλογος είναι και ο δικός μας που κατάφερε να αναβαθμίσει με πενιχρά έσοδα το σχολείο μας και να δημιουργήσει ένα ζεστό και ελκυστικό περιβάλλον για τα παιδιά μας».

Απολαύστε, λοιπόν, τις ωραίες αυτές αλλαγές του 6ου Δημοτικού Θήβας και πάρτε ιδέες για το δικό σας σχολείο!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.