3 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν τα 4 παιδικά βιβλία της σειράς “Τα κακά παιδιά” από τις εκδόσεις Παρισιάνου

Αν αναζητάτε ψαγμένα βιβλία για να εμπλουτίσετε την παιδική βιβλιοθήκη επιτρέψτε μου να σας μιλήσω για  “Τα κακά παιδιά”, τη καταπληκτική σειρά βιβλίων που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παρισιάνου.

Τα 4 βιβλία της σειράς με σήμα κατατεθέν τα διαφορετικά χρώματα στα εξώφυλλα είναι ό,τι πιο συναρπαστικό και συνάμα πιο ξεκαρδιστικό διάβασαν οι γιοι μου το τελευταίο διάστημα!

Έχουν αγωνίαχιούμορασταμάτητη δράση και αναπάντεχο τέλος που σε κρατά σε εγρήγορση μέχρι την τελευταία σελίδα. Με άλλα λόγια όσα αναζητά ο λιλιπούτειος αναγνώστης σε μια περιπέτεια. Εκτός από την εξαιρετική πλοκή αξίζει να σταθούμε και στο πόσο καλογραμμένα είναι καθώς ο Aaron Blabey έχει δώσει τον καλύτερο του εαυτό τόσο από συγγραφικής όσο και εικαστικής πλευράς.

Δεν υπάρχει περίπτωση όποιο βιβλίο από τα τέσσερα και αν πέσει στα χέρια των παιδιών να μην το «ξεζουμίσουν» μέχρι να φτάσουν στο τέλος. Οι απίθανες ιστορίες της αχτύπητης συμμορίας «Των κακών παιδιών» που έχουν γίνει η απόλυτη αναγνωστική μανία μικρών και μεγάλων σε όλο τον κόσμο είναι πλέον διαθέσιμες και στη χώρα μας με όσα παιδιά τις έχουν διαβάσει να δηλώνουν ενθουσιασμένα.

O κύριος Λύκος, ο κύριος Καρχαρίας, ο κύριος Φίδης και ο κύριος Πιράνχας ενώνουν τις δυνάμεις τους και αποτελούν τα μέλη μια συμμορία που τα κατορθώματά της κάθε άλλο παρά απαρατήρητα παιρνούν. Είναι τρομακτικοί και απίστευτα επικίνδυνοι και… πώς αλλιώς να το πούμε… κακά παιδιά. Κι όμως δεν το βάζουν κάτω και κόντρα σε κάθε προκατάληψη που συνοδεύει το όνομά τους είναι έτοιμοι να κάνουν την απόλυτη ανατροπή. Πώς θα το καταφέρουν αυτό; Μα φυσικά…κάνοντας καλές πράξεις!

ΤΑ ΠΙΟ COOL ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ

Καθεμιά από τις περιπέτειες αυτής της απίθανης συμμορίας είναι καλύτερη από την άλλη και το ενδιαφέρον δεν σταματά ούτε για μια στιγμή. Πρόκειται για ιστορίες γεμάτες περιπέτεια αλλά και μοναδική εικονογράφηση που προσελκύουν τον μικρό αναγνώστη από το πρώτο κιόλας ξεφύλλισμα.

Αγωνία, ένταση και αστείρευτο χιούμορ εναλλάσονται με αριστοτεχνικό τρόπο με φόντο την καταπληκτική εικονογράφηση που δεν είναι υπερβολή να την χαρακτηρίσουμε ως οπτική πανδαισία.

Οι μεγάλες δόσεις χιούμορ, οι ανατρεπτικές περιπέτειες και τα πολλά στοιχεία κόμικ που βρίσκονται διάσπαρτα στις σελίδες αποτελούν μυστικά της επιτυχίας της σειράς βιβλίων καθώς κάνουν το διάβασμα πολύ ευχάριστο και καθόλου κουραστικό για τα παιδιά.

Mάθετε περισσότερα για τα βιβλία πατώντας εδώ

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν τα 4 παιδικά βιβλία της σειράς “Τα κακά παιδιά” του συγγραφέα Aaron Blabey που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Παρισιάνου.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email ) . Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν τα 4 παιδικά βιβλία της σειράς “Τα κακά παιδιά” του συγγραφέα Aaron Blabey που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Παρισιάνου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Γιώργος Τεκελής

2.Μαρία Καραβίδα

3.Σταύρος Πουλόπουλος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.