3 τυχεροί κερδίζουν από ένα σετ σεντόνια Snoopy για βρεφικό ή παιδικό δωμάτιο από την JUNIOR-BEBE συλλογή της NEF-NEF Homeware

Ο πιο διάσημος σκύλος cartoon για δεκαετίες, ο αγαπημένος μας Snoopy ζωντανεύει μέσα από τη σειρά Peanuts της NEF-NEF Homeware, γεμίζοντας με χρώμα και χαρούμενες εικόνες τη βρεφική και παιδική ηλικία. Μαζί του η πιο όμορφη παρέα φίλων – ο Charlie Brown, η Lucy van Pelt, ο Linus, η Sally, αλλά και ο Woodstock, o καλύτερος φίλος του Snoopy δίνουν το έναυσμα για απολαυστικές ιστορίες.

Επιλέξτε ανάμεσα σε υπέροχα σχέδια σε βαμβακερά σεντόνια, κουβρ-λι και πάντες κούνιας για όνειρα γλυκά αλλά και μαλακές πετσέτες, μπουρνούζια, κάπες και αξεσουάρ για φανταστικό παιχνίδι στο μπάνιο.

Η σειρά είναι φτιαγμένη από 100% βαμβάκι, φιλική προς το περιβάλλον και στο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα στην άριστη σχέση ποιότητας τιμής που χαρακτηρίζει τα λευκά είδη των συλλογών NEF-NEF Homeware και ανανεώνεται 2 φορές το χρόνο.

H Ελληνική εταιρεία NEF-NEF έχει την επιμέλεια όλων των σχεδίων και την αποκλειστική διανομή της συλλογής Λευκών Ειδών Peanuts σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα προϊόντα SNOOPY σε Λευκά είδη μπορείτε να τα βρείτε στα 10 εταιρικά καταστήματα της NEF-NEF σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη , στο εταιρικό της κατάστημα www.nef-nef.gr και σε 200 καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα συνεργατών και shop in shop σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε όλη τη συλλογή

Το δώρο του διαγωνισμού

Τρεις τυχεροί αναγνώστες μας θα κερδίσουν από ένα σετ σεντόνια Snoopy για βρεφικό ή παιδικό δωμάτιο από την JUNIOR-BEBE συλλογή της NEF-NEF Homeware. Ο νικητής αναλόγως της ηλικίας του παιδιού, ο κερδίζει είτε ένα σετ σεντόνια για κούνια (bebe), είτε ένα σετ σεντόνια για μονό παιδικό κρεβάτι (junior), με θέμα τον αγαπημένο σκύλο SNOOPY και την παρέα του!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email ) . Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει στις 27 Ιουνίου 2022 και ώρα 15.00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Τρεις τυχεροί αναγνώστες μας θα κερδίσουν από ένα σετ σεντόνια Snoopy για βρεφικό ή παιδικό δωμάτιο από την JUNIOR-BEBE συλλογή της NEF-NEF Homeware. Ο νικητής αναλόγως της ηλικίας του παιδιού, ο κερδίζει είτε ένα σετ σεντόνια για κούνια (bebe), είτε ένα σετ σεντόνια για μονό παιδικό κρεβάτι (junior), με θέμα τον αγαπημένο σκύλο SNOOPY και την παρέα του!

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Συμμετοχή στον ΔιαγωνισμόΑν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.