Αρχική Διαγωνισμοί 3 τυχεροί κερδίζουν την πλήρη σειρά προϊόντων στοματικής φροντίδας για παιδιά Glister Kids™

3 τυχεροί κερδίζουν την πλήρη σειρά προϊόντων στοματικής φροντίδας για παιδιά Glister Kids™

Τα προϊόντα στοματικής φροντίδας Glister παρέχουν εδώ και δεκαετίες την προληπτική οδοντική προστασία που χρειαζόμαστε όλοι καθημερινά. Ειδικά σχεδιασμένη για χρήση από παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω, η νέα σειρά προϊόντων στοματικής φροντίδας για παιδιά Glister Kids™ ήρθε για να προσφέρει στους μικρούς μας φίλους γερά δόντια και λαμπερά χαμόγελα!

Τα δόντια των παιδιών έχουν διαφορετικές ανάγκες από εκείνα των ενηλίκων. Η έγκαιρη φροντίδα των δοντιών μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση καλής στοματικής υγείας μεγαλώνοντας. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, η νέα σειρά προϊόντων στοματικής φροντίδας για παιδιά Glister Kids™  σχεδιάστηκε με στόχο να μετατρέψει τη φροντίδα των δοντιών σε διασκέδαση, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των παιδιών και εκπαιδεύοντάς τα αναφορικά με τις βέλτιστες συνήθειες για τη διατήρηση της στοματικής υγείας.

Με μασκότ τoν Patches το Πάντα, η νέα σειρά προϊόντων στοματικής φροντίδας για παιδιά Glister Kids™ αποτελείται από ειδική οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσες που καθαρίζουν απαλά και φροντίζουν τη σωστή ανάπτυξη των δοντιών και των ούλων.

Γνωρίστε την οδοντόκρεμα Glister Kids™

Η οδοντόκρεμα Glister Kids™ με φθοριούχο νάτριο και υπέροχη γεύση φράουλας είναι ειδικά σχεδιασμένη για την πρόληψη της οδοντικής φθοράς, την καταπολέμηση της τερηδόνας και των ασθενειών των ούλων. Με την ειδική φόρμουλα REMINACT™, η οδοντόκρεμα Glister Kids™ αντιμετωπίζει τα πρώιμα σημάδια τερηδόνας και οδοντικής φθοράς, καθαρίζοντας και ενδυναμώνοντας τα δόντια, ενώ φροντίζει για την αναπλήρωση βασικών φυσικών μετάλλων όπως το ασβέστιο και ο φώσφορος. Η οδοντόκρεμα δεν περιέχει σάκχαρα, ενώ η σύνθεσή της είναι ασφαλής για το οδοντικό σμάλτο. Σε συνδυασμό με την υπέροχη συσκευασία και το εύκολο άνοιγμα, η οδοντόκρεμα Glister Kids™  μετατρέπει την καθημερινή προστασία των δοντιών σε πραγματικό παιχνίδι για τα παιδιά!

Ενδιαφέροντα στοιχεία

 • Η GLISTER™ Kids Παιδική Οδοντόκρεμα έρχεται στην ελκυστική μορφή τζελ, που δεν περιέχει ζάχαρη.
 • Περιέχει μία σύνθεση που είναι ασφαλής για το σμάλτο και καθαρίζει ήπια τα παιδικά δόντια που αναπτύσσονται.
 • Περιλαμβάνει την αποκλειστική σύνθεση REMINACT™.

Γνωρίστε με τις οδοντόβουρτσες Glister Kids™

Διαθέσιμες σε τέσσερις μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς που περιλαμβάνονται σε κάθε συσκευασία, οι οδοντόβουρτσες της σειράς Glister Kids™ είναι ειδικά σχεδιασμένες για την προστασία των υπό ανάπτυξη δοντιών και ούλων των παιδιών από 2 ετών και άνω. Οι στρογγυλεμένες μαλακές τους τρίχες συνιστώνται από οδοντιάτρους, ενώ φέρουν χρωματικό μοτίβο που υπενθυμίζει στα παιδιά τη σωστή ποσότητα οδοντόκρεμας που πρέπει να χρησιμοποιούν καθημερινά. Παράλληλα, η φαρδιά, απαλή και άνετη λαβή με τις πατημασιές του Patches του Πάντα αλλά και η μικρότερη κεφαλή επιτρέπουν την εύκολη χρήση από τα παιδιά, παρέχοντας επαρκή και σωστό καθαρισμό της στοματικής τους κοιλότητας.

 • Χωρίς δισφαινόλη Α (BPA), χωρίς ολυβινυλοχλωρίδιο (PVC) και χωρίς φθαλικούς εστέρες.
 • Κάθε συσκευασία με 4 οδοντόβουρτσες διαθέτει τέσσερις διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων.
 • Στρογγυλεμένες μαλακές τρίχες και λαβή άνετη, εύκολη στο πιάσιμο και το χειρισμό.
 • Mε ειδική σχεδίαση  για τα μικρά χέρια και τα στόματα των παιδιών.

Η νέα σειρά προϊόντων στοματικής φροντίδας για παιδιά Glister Kids™ είναι εδώ!  Όπως υπενθυμίζει στα παιδιά ο Patches το Πάντα, ένα καθαρό και υγιές στόμα φαίνεται όμορφο, ενώ προσφέρει φρέσκια αναπνοή κι ένα λαμπερό χαμόγελο!

GlisterKIds

Το βούρτσισμα γίνεται παιχνίδι με την παιδική σειρά #GlisterKids! https://www.amway.gr/omorfia-peripoiisi/stomatiki-frontida#.WUxBdeuLS00

Posted by Amway Experience - Greece on Sunday, 25 June 2017

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook  για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν την πλήρη σειρά προϊόντων στοματικής φροντίδας για παιδιά Glister Kids™. Κάθε νικητής θα κερδίσει από ένα σετ προϊόντων που περιλαμβάνει μια οδοντόκρεμα Glister Kids™ και 4 οδοντόβουρτσες Glister Kids™

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tρίτη 25 Ιουλίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν την πλήρη σειρά προϊόντων στοματικής φροντίδας για παιδιά Glister Kids™. Κάθε νικητής θα κερδίσει από ένα σετ προϊόντων που περιλαμβάνει μια οδοντόκρεμα Glister Kids™ και 4 οδοντόβουρτσες Glister Kids™
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 25η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr,www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 3.452 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Φωτεινή Σεβαστού

2.Θεόδωρος Στούρης

3.Κυριακή Κατσώρχη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.