4 άλση και πάρκα ανοίγουν και μας περιμένουν οικογενειακώς για καταπράσινες βόλτες με τα παιδιά

Λίγο πριν επιστρέψουν τα παιδιά στα θρανία και ενόψει Σαββατοκύριακου, σας προτείνουμε 4 άλση και πάρκα στην Αττική για να βγείτε βόλτα οικογενειακώς και να περάσετε όμορφες στιγμές στην φύση. Τα περιοριστικά μέτρα αίρονται και πλέον ανοίγουν οι καταπράσινες γωνιές της πόλης!

Το Άλσος Περιστερίου έχει ανοίξει

Το Άλσος Περιστερίου άνοιξε και περιμένει ξανά μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να περιηγηθούν και να απολαύσουν τη βόλτα τους στην πράσινη όαση της πόλης. Τα παιδιά θα απολαύσουν και τη βόλτα με τα ποδήλατά τους στον ποδηλατοδρόμο. Αν κουραστείτε από τις βόλτες σας, σε όλο το χώρο υπάρχουν υπαίθρια καθιστικά, αλλά και το καφέ για να πιείτε το καφεδάκι ή το χυμό σας, να φάτε ένα σνακ ή φαγητό, σε  ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Το Άλσος θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 22:00.

Άλσος Ν. Σμύρνης – Ανοίγει ξανά από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου

Τη Δευτέρα 1η Ιουνίου από τις 6.00 το πρωί ανοίγει τις πύλες του το καταπράσινο Άλσος Ν. Σμύρνης για όσους θέλουν να απολαύσουν μια βόλτα, έναν περίπατο, το τρέξιμο ή τη γυμναστική τους.

Το υπαίθριο γυμναστήριο και οι παιδικές χαρές θα εξακολουθήσουν να είναι κλειστά μέχρι νεωτέρας, ενώ οι επισκέπτες θα πρέπει να τηρούν τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης κατά του κορονοϊού. Το Άλσος θα παραμένει ανοιχτό ως τις 10.00 το βράδυ.

Το Δημοτικό Πάρκο Αναψυχής στη Ραφήνα έχει ανοίξει

Οι κάτοικοι της ανατολικής Αττικής απολαμβάνουν τις βόλτες τους στο Δημοτικό Πάρκο Αναψυχής στη Ραφήνα. Λειτουργεί η καφετέρια που  υπάρχει εντός του χώρου, ενώ κλειστή παραμένει η παιδική χαρά, όπως και τα όργανα γυμναστικής. Σε ένα καταπράσινο δάσος, μικροί και μεγάλοι θα απολαύσετε μια όμορφη βόλτα στον καθαρό αέρα με φόντο τα πεύκα, μακριά από την πολύβουη καθημερινότητα.

Το Σάββατο 30 Μαΐου ανοίγει ξανά το Άλσος Βεΐκου

Ο Δήμος Γαλατσίου, εφιστώντας την προσοχή στους πολίτες για τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, προχωρά στο άνοιγμα του Άλσους Βεϊκου το Σάββατο 30 Μαΐου , προκειμένου να είναι στη διάθεση των πολιτών για αναψυχή και ατομική άθληση. Ωστόσο, επισημαίνεται ότι θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό το υπαίθριο γυμναστήριο, η παιδική χαρά και το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ, . Στο διάστημα που το Άλσος έμεινε κλειστό, ο Δήμος προχώρησε και σε στοχευμένες δράσεις και εργασίες για να το κάνει ακόμα πιο όμορφο, ακόμα πιο λειτουργικό, ακόμα πιο φιλικό για τους πολίτες.