4 τυχεροί κερδίζουν από ένα πλήρες πακέτο σχολικών ειδών με 32 προϊόντα από το NAKAS Book House

Η σχολική χρονιά αρχίζει και το Nakas Book Store στέκεται στο πλευρό των γονιών προσφέροντας σε προνομιακή τιμή ένα πλήρες πακέτο σχολικών ειδών που περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστεί το παιδί στο σχολείο.

Με αυτό το εκπληκτικό σετ θα έχει εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα σχολικά για τον μαθητή όλων των τάξεων και δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε ώρες στα καταστήματα για να συγκεντρώσετε τα είδη της σχολικής λίστας.

Κάθε πακέτο περιέχει 32 προϊόντα, συνολικά 71 τεμάχια και διατίθεται πλέον  στην τιμή των 14,90€ από 35€ που στοίχιζε μέχρι πρότινος. Στα συν της επιλογής το γεγονός ότι διατίθεται σε δυο διαφορετικές εκδοχές για αγόρια και κορίτσια.

Τι περιέχει κάθε σετ

1 κασετίνα

4 μολύβια (διαφορετικά χρώματα)

1 λευκή γόμα

1 ξύστρα κάδος

1 σετ μαρκαδόροι (18 χρώματα)

1 σετ ξυλομπογιάς (12 χρώματα)

1 σετ νερομπογιές (16 χρώματα)

2 υπογραμμιστές

1 κόλλα stick 8g

1 κόλλα λευκή 80g

1 ψαλίδι

1 διορθωτικό στυλό

1 διαβήτης

1 σετ γεωμετρίας 4 τεμαχίων

2 φάκελοι με κουμπί

2 ντοσιέ με έλασμα

1 ντοσιέ σουπλ (10 φύλλα)

5 διάφανες ζελατίνες Α4

4 μαγνητικοί σελιδοδείκτες

Αν θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα νέα και προσφορές από το Nakas Book House μην ξεχάσετε να κάνετε Like στη σελίδα του στο Facebook και να ακολουθήσετε τον επίσημο λογαριασμό στο Instagram

215 5552608

eshop@nakasbookhouse.gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 4 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα πλήρες πακέτο σχολικών ειδών με 32 προϊόντα και συνολικά 71 τεμάχια από το NAKAS Book House. Κάθε πακέτο που στοιχίζει από 35€ ΜΟΝΟ 14,90€. Δίπλα στο όνομά σας να μας γράψετε αν θέλετε σετ για αγόρι ή κορίτσι.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 4 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα πλήρες πακέτο σχολικών ειδών με 32 προϊόντα και συνολικά 71 τεμάχια από το NAKAS Book House. Κάθε πακέτο που στοιχίζει από 35€ ΜΟΝΟ 14,90€. Δίπλα στο όνομά σας να μας γράψετε αν θέλετε σετ για αγόρι ή κορίτσι.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 16η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Ερμίνα Μπάλωμα Κορίτσι

2.Χριστίνα Νικήτα Αγόρι

3.Κατερίνα Γαβαλά Αγόρι

4.Θεοδώρα Ξυνογαλά Αγόρι

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.