Αρχική InfoMommy Υγεία 4o Forum Υγείας στη Θεσσαλονίκη: Συζητήσεις και προληπτικοί έλεγχοι για μια υγεία ανοιχτή στην κοινωνία

4o Forum Υγείας στη Θεσσαλονίκη: Συζητήσεις και προληπτικοί έλεγχοι για μια υγεία ανοιχτή στην κοινωνία

Ο Όμιλος ΖΙΤΑ (από το 1982) σε συνεργασία με 20 επιστημονικές ιατρικές εταιρείες διοργανώνει από το 2016 τον θεσμό του ‘‘ΔΥΟ Forum για την Υγεία’’ στην Αθήνα, με στόχο την υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού σε θέματα υγείας, διατροφής αλλά και ομορφιάς (ψυχολογία / ευεξία), με απώτερο στόχο την πρόληψη αλλά και έγκαιρη διάγνωση.

Η επιστημονική κοινότητα, τα Πανεπιστήμια, ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, ακόμα και ο Δήμος αγκάλιασαν τις μέχρι σήμερα διοργανώσεις (2016, 2017, 2018), με αποτέλεσμα τη συμμετοχή χιλιάδων επιστημόνων υγείας αλλά και απλών πολιτών στα προηγούμενα Forum Υγείας.

Η τεράστια αυτή επιτυχία, μας ενθαρρύνει να φέρουμε το Forum Υγείας και στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στις 24 & 25 Νοεμβρίου 2018, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Μια μοναδική διοργάνωση που φέρνει κοντά και διαδραστικά τους επιστήμονες Υγείας της Βορείου Ελλάδας με το κοινό της Βορείου Ελλάδας. Περισσότερες από 20 επιστημονικές εταιρείες, καταξιωμένοι επιστήμονες ομιλητές από το χώρο της υγείας, της διατροφής και της ομορφιάς, εμπορικές εταιρείες και επισκέπτες ενημερώνουν και ενημερώνονται για τα πιο πολύτιμα αγαθά του ανθρώπου, την υγεία και την ψυχική διάθεση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Θα υπάρχουν 2 παράλληλες αίθουσες (ΥΓΕΙΑ & ΑΦΡΟΔΙΤΗ) όπου σε κάθε μια θα γίνονται ομιλίες για θέματα Υγείας, Διατροφής, Ομορφιάς. Επιπρόσθετα θα πραγματοποιηθούν ημερίδες του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας, της Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής και της Παγκόσμιας Ακαδημίας Κινεζικής & Συμπληρωματικής Ιατρικής.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Forum εδώ και μάθετε περισσότερα για το 4o Forum Υγείας εδώ. 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.