Αρχική Διαγωνισμοί 5 αναγνώστες κερδίζουν χρώματα Vivechrom της αρεσκείας τους για να βάψουν και ανανεώσουν το σπίτι τους

5 αναγνώστες κερδίζουν χρώματα Vivechrom της αρεσκείας τους για να βάψουν και ανανεώσουν το σπίτι τους

Μήπως ετοιμάζεστε για το πιο γλυκό καλωσόρισμα; Βάλτε χρώμα στις πρώτες εικόνες του μωρού σας και κάντε τον κόσμο του πολύχρωμο! Το πρώτο του δωμάτιο θα είναι όλος του ο κόσμος, γι αυτό, κάντε ό,τι θα βλέπει όμορφο! Απλά, βάψτε με Vivechrom!

Και αν το παιδάκι σας έχει μεγαλώσει, χαρίστε του και πάλι ένα μοναδικό δωμάτιο με τη βοήθεια της Vivechrom! Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Vivechrom Visualizer και πειραματιστείτε με τολμηρές αποχρώσεις, πριν καν τις αγοράσετε.

Για εφήβους, επιλέξτε χρώματα με δυναμισμό που ταιριάζει στα ατίθασα νιάτα. Για μικρότερα παιδιά, επιλέξτε ζωηρά χρώματα ενώ για μωρά εμπιστευθείτε πιο απαλές αποχρώσεις που προσφέρουν ηρεμία.

Όποια και αν είναι η ηλικία των παιδιών, εμπιστευτείτε το οικολογικό χρώμα της Vivechrom Neopal Eco, απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και αποκαλύψτε το παιδί που έχετε μέσα σας, με χρώμα! Δείτε τα βίντεο της εταιρείας για πολλή έμπνευση και με οικολογικά χρώματα Vivechrom απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας.

Ας γνωρίσουμε τη Vivechrom

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρία χρωμάτων στην Ελλάδα πρωτοπορεί στις ιδέες και στους χρωματικούς συνδυασμούς για να ανανεώσετε το σπίτι σας! Εμπιστευθείτε το όνομα Vivechrom για χρώματα που συνδυάζουν κορυφαία ποιότητα εύκολη εφαρμογή και εξαιρετική αντοχή. Χαρίστε στο σπίτι σας ζωή και στυλ αντλώντας ιδέες από ένα έντυπο γεμάτο χρήσιμες πληροφορίες φαντασία και κυρίως χρώμα! Θα βρείτε πρωτοποριακές συσκευασίες και καινούργια προϊόντα σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το ιδανικό προϊόν για κάθε χρήση και κάθε χώρο του σπιτιού σας ακόμα πιο εύκολα! Αναζητήστε τα προϊόντα Vivechrom στο κοντινό σας χρωματοπωλείο.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε ένας από τους 5 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από 6L χρώματος Vivechrom της αρεσκείας τους για να βάψουν και ανανεώσουν το σπίτι τους. Σημειώνεται ότι οι νικητές έχουν τη δυνατότητα να "σπάσουν" τα 6L χρώματος σε όποια απόχρωση επιθυμούν.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαΐου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 5 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από 6L χρώματος Vivechrom της αρεσκείας τους για να βάψουν και ανανεώσουν το σπίτι τους. Σημειώνεται ότι οι νικητές έχουν τη δυνατότητα να "σπάσουν" τα 6L χρώματος σε όποια απόχρωση επιθυμούν.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 11η Μαΐου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Πάρης Ρηνάκης

2.Μαρία Τζουμακίδου

3.Eλένη Παγώνη

4.Νικητόπουλος Δημήτριος

5.Μαρία Στεργιώτη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.