5 φιλανθρωπικοί οργανισμοί με e-shops για να επιλέξετε τα πασχαλινά σας δώρα

Το φετινό Πάσχα, περισσότερο από κάθε άλλο, έχει νόημα να στηρίξουμε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη. Έτσι, αντί να επιλέξουμε πασχαλινά δώρα και λαμπάδες από οπουδήποτε αλλού, προτιμάμε τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς –και δη αυτούς που στηρίζουν παιδιά. Δείτε παρακάτω 5 φιλανθρωπικούς οργανισμούς και συλλόγους με πολυετή παρουσία, οι οποίοι διαθέτουν αξιόλογα e-shop για να κάνετε φέτος τις αγορές σας.

ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι ο οργανισμός που φροντίζει τα παιδιά με αναπηρία, προκειμένου να έχουν ένα «σπίτι» και την περίθαλψη που χρειάζονται. Αποστολή, λοιπόν, της ΕΛΕΠΑΠ είναι να παρέχει σε κάθε παιδί και την οικογένειά του, δια βίου στήριξη, από την βρεφική ηλικία έως και την ενήλικη ζωή. Στο e-shop ARTεμείς της ΕΛΕΠΑΠ, ενήλικες ΑμεΑ δημιουργούν υπέροχα είδη προς πώληση! Για το Πάσχα θα βρείτε πανέμορφες λαμπάδες, αλλά και παιδικά δώρα και κοσμήματα και διακοσμητικά και πολλά άλλα που δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε.

Δείτε περισσότερα στο e-shop εδώ.

Φλόγα –Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια

Οι εθελοντές της Φλόγας, όπως κάθε χρόνο κατασκευάζουν ιδιαίτερες λαμπάδες, και πολλά άλλα δώρα, με πολλή όρεξη και φαντασία. Στο e-shop θα βρείτε, επίσης, βραχιολάκια, κοσμήματα, σχολικά είδη, παγούρια και καπέλα!

Δείτε περισσότερα στο e-shop εδώ.

Αμυμώνη

Ο Σύλλογος Αμυμώνη δημιουργήθηκε προκειμένου να υπάρξει ένα εκπαιδευτικό πλαίσιο για παιδιά με πολλαπλές αναπηρίες. Στόχος του Συλλόγου είναι να έχουν και τα τυφλά παιδιά με πρόσθετες αναπηρίες, το δικαίωμα στην εκπαίδευση και την αξιοπρέπεια. Πρόκειται για τον μόνο πανελλήνιο φορέα που εκπαιδεύει παιδιά και ενήλικες με οπτική και πολλαπλές αναπηρίες. Στο e-shop του Συλλόγου θα βρείτε, βέβαια, βέβαια λαμπάδες, αλλά και όμορφα κοσμήματα και διακοσμητικά!

Δείτε περισσότερα στο e-shop εδώ.

Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS είναι η μεγάλη αγκαλιά των ορφανών ή εγκαταλελειμμένων παιδιών, των παιδιών που οι οικογένειες δεν μπορούν να τα μεγαλώσουν και στόχος είναι τα παιδιά αυτά να μεγαλώσουν μέσα στο πιο ασφαλές περιβάλλον. Στο e-shop του Συλλόγου θα βρείτε πανέμορφες λαμπάδες, μα και υπέροχα πασχαλινά διακοσμητικά, μα και κοσμήματα και βιβλία!

Δείτε περισσότερα στο e-shop εδώ.

Το Χαμόγελο του Παιδιού

Για το Χαμόγελο του Παιδιού με το πλούσιο σε δώρα e-shop μιλήσαμε πρόσφατα, αφού εκεί θα βρείτε όχι μόνο υπέροχες, πολύχρωμες παιδικές λαμπάδες, αλλά και παιχνίδια και άλλα δώρα που θα φέρουν στα βαφτιστήρια πολλά χαμόγελα!

Δείτε περισσότερα στο e-shop εδώ.