Μπορεί το Πάσχα να μείνουμε μέσα αλλά δεν θα λείψουν τα δώρα: Tο Χαμόγελο του Παιδιού προτείνει

Δυσοίωνες οι προβλέψεις των ειδικών για το πώς θα περάσουμε το φετινό Πάσχα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε τον φόβο και την αγωνία να μας καταβάλλουν και να “σβήσουν” κάθε έθιμο και αγαπημένη πασχαλινή συνήθεια.

Σε λίγες ημέρες, λοιπόν, ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα και αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει, ότι πρέπει να φροντίσουμε για τα δώρα που θα λάβουν τα βαφτιστήρια μας.

Μια ιδέα με νόημα είναι να επιλέξουμε φέτος για τις πασχαλινές αγορές μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μέσα από το e-shop του οποίου βρίσκουμε υπέροχα δώρα και στηρίζουμε τις δράσεις του.

Μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται το Πάσχα ενισχύοντας την ελπίδα και την πίστη μας για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, στον οποίο δικαιούνται να ζουν τα παιδιά μας στην Ελλάδα και σε κάθε γωνιά της γης.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συμμετοχή πεντακοσίων και άνω εθελοντών, οι οποίοι, πριν την έναρξη της υγειονομικής κρίσης που έπληξε τη χώρα, δημιούργησαν με περίσσια αγάπη και φροντίδα μια ξεχωριστή συλλογή από πολύχρωμες λαμπάδες και άλλα πασχαλινά είδη στα δώδεκα Εθελοντικά Δημιουργικά Εργαστήρια του Oργανισμού.

Στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταλόγου και του e-shop θα βρείτε σε προσιτές τιμές όμορφες, στολισμένες λαμπάδες και ξεχωριστά δώρα που θα προσφέρει ο νονός και η νονά, ο μπαμπάς και η μαμά και θα χαρίσουν το χαμόγελο σε σας και στους αγαπημένους σας, ενώ συγχρόνως θα φωτίσουν τη ζωή χιλιάδων άλλων παιδιών.

Παραγγέλνοντας τα δώρα σας online υπάρχει η δυνατότητα να αποσταλούν αυτά όπου εσείς επιθυμείτε πανελλαδικά.

Επισκεφτείτε το www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/ και ανακαλύψτε την ξεχωριστή Συλλογή, η οποία εκτός από τα πασχαλινά είδη, περιλαμβάνει σχολικά, παιχνίδια, λευκά είδη και μοναδικά δώρα για παιδιά και ενήλικες.

Με αυτόν τον τρόπο θα στηρίξετε και φέτος τις δράσεις του Oργανισμού, ο οποίος με την πολύτιμη συμβολή επιχειρήσεων, ιδιωτών, φορέων, εθελοντών και εργαζομένων, καταφέρνει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, κάθε παιδί με πρόβλημα Υγείας, κάθε παιδί που εξαφανίζεται, κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μόνο το 2019, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε συνολικά 95.717 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Αυτό το Πάσχα, «αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε»

*Απόσπασμα από το ημερολόγιο του 10χρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου, ιδρυτή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Πληροφορίες: eshop@hamogelo.gr, Τηλ.: 210 7647760, 210 8008450