Αρχική Πασχαλινά 5 υπέροχες παιδικές ταινίες που εξηγούν με απλά λόγια τι σημαίνει Πάσχα

5 υπέροχες παιδικές ταινίες που εξηγούν με απλά λόγια τι σημαίνει Πάσχα

Οι πασχαλινές διακοπές είναι προ των πυλών και τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία να μιλήσουμε στα παιδιά μας για το τι ακριβώς γιορτάζουμε αυτές τις ημέρες.

Πώς θα εξηγήσουμε, όμως, σε ένα παιδί, την ζωή και το θάνατο του Ιησού Χρηστού; Τις παραβολές, τα θαύματα και τις θυσίες του;

Πέρα από τα παραμύθια και τα βιβλία, ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσουμε το παιδί μας να καταλάβει είναι οι ταινίες.

Όπως ήδη ξέρετε, τα παιδιά αντιλαμβάνονται πολύ καλύτερα νοήματα και γεγονότα μέσω της εικόνας και τα παρακάτω videos θα τα βοηθήσουν να αντιληφθούν το θαύμα του Πάσχα.

Ο πρίγκιπας της Αιγύπτου

Μια αριστουργηματική ταινία περιγράφει, μέσα σε περίπου μία ώρα, την έξοδο των Εβραίων από την Αίγυπτο προς την Γη της Επαγγελίας και την ζωή του Μωυσή. Τα θαύματα, οι εντολές και ο αγώνας του Μωυσή σε μία ταινία που έγινε τεράστια εισπρακτική ταινία και συνεχίζει να συγκινεί.

Ιησούς Χριστός – Γέννηση, θαύματα και παραβολές

Μία διδακτική ταινία κινουμένων σχεδίων, διάρκειας 2 ωρών, η οποία προβάλει την πρώτη παρουσία του Ιησού Χριστού στην γη. Η γέννηση, τα θαύματα, οι παραβολές, η διδασκαλία, η σταύρωση, η ανάσταση, η ανάληψη και άλλα γεγονότα που σχετίζονται με την Αγία ζωή Του, όλα σε μία πολύ ενδιαφέρουσα ταινία.

Η Ανάσταση του Ιησού Χριστού

Το θαύμα της ανάστασης του Ιησού Χριστού σε μια τηλεταινία 30 λεπτών. Πώς οδηγήθηκε στην Σταύρωση, αλλά και την Ανάσταση; Τι έγινε πριν και μετά; Μέσα σε λίγα λεπτά τα παιδιά θα κατανοήσουν το θαύμα της Ανάστασης, χάρη σε αυτή την ενδιαφέρουσα ταινία.

Η ιστορία του Ιησού για παιδιά

Το animation δεν είναι ο μόνος τρόπος να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να καταλάβουν γιατί πενθούμε την Μεγάλη Εβδομάδα και τι γιορτάζουμε το Μέγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Μία ταινία με όμορφες εικόνες και ηθοποιούς, η οποία περνά στα παιδιά, κυρίως τα μεγαλύτερα, όλα τα νοήματα του Πάσχα.

Ιησούς – παιδική ταινία

Η ιστορία του Ιησού από τη Ναζαρέτ παρουσιάζεται μέσα σε περίπου μία ώρα. Παραβολές, θαύματα, διδαχές στους μαθητές του. Εικονογράφηση και σκηνές που δείχνουν με παραστατικότητα όσα μπορεί να μπερδεύουν το παιδί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter