Αδιανόητο θρίλερ με νεκρό βρέφος στη Λάρισα – Η μητέρα δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος…

Αδιανόητο θρίλερ με νεκρό βρέφος στη Λάρισα - Η μητέρα δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος...

Το κουβάρι ενός αδιανόητου θρίλερ ξετυλίχθηκε πρόσφατα στη Λάρισα, όταν μια γυναίκα βρέθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρή αιμορραγία. Όπως αποκαλύφθηκε, η γυναίκα, χωρίς να έχει καταλάβει ότι είναι έγκυος, είχε γεννήσει στο σπίτι ένα βρέφος, το οποίο οι δικοί της υποστηρίζουν πως ήταν νεκρό. Η συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους…

Η γυναίκα παραμένει στη ΜΕΘ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», η 38χρονη έπειτα από έντονους πόνους και αιμορραγία μεταφέρθηκε αρχικά σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία προέρχεται από τοκετό και ότι η 38χρονη αντιμετωπίζει κινδύνους με αφορμή τη σηπτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει. Έτσι, αποφάσισαν την εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση.

Το νεογνό ενταφιάστηκε από την οικογένεια

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ερευνώντας την υπόθεση επιβεβαίωσαν τη διάγνωση των ιατρών ότι προηγήθηκε τοκετός, με φρικιαστικό τρόπο. Όπως αποδείχτηκε, με πρωτοβουλία τους οικείοι της 38χρονης προχώρησαν στην ταφή του νεογνού, το οποίο, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην ΕΛ.ΑΣ., γεννήθηκε νεκρό.

Με εισαγγελική εντολή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσής Ασφάλειας μετέβησαν σε αγροτική περιοχή του νομού, όπου οι οικείοι της 38χρονης είχαν θάψει το βρέφος και χθες το μεσημέρι προχώρησαν στην εκταφή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι οικείοι σημειώνουν κατηγορηματικά πως το νεογνό γεννήθηκε νεκρό, ενώ η 38χρονη κατά την εξέτασή της από τους γιατρούς ισχυρίστηκε ότι αγνοούσε πως ήταν έγκυος.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του βρέφους ενώ αναμένονταν οι οικείοι να κληθούν για να καταθέσουν, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να απαντηθεί και το ερώτημα γιατί προχώρησαν στην εν κρυπτώ ταφή του νεογέννητου.

Διαβάστε ακόμα:

Κερδίστε 5 οικογενειακές προσκλήσεις για να επισκεφθείτε το Μουσείο Ζωολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (12/3)

Tέμπη: «Η κραυγή της μάνας έξω από τα κάγκελα του νεκροτομείου δεν μπορεί να ξεχαστεί ποτέ»

Τέμπη: Θεσπίζεται βοήθημα στη μνήμη του αστυνομικού και του 15χρονου γιου του Παναγιώτη