Αγρίνιο: Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τον 30χρονο παιδόφιλο Δημήτρη Ματζαβίνο που ασελγούσε σε αγόρια

Νέα στοιχεία γύρω από την πολύκροτη υπόθεση αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος ανήλικων αγοριών στο Αγρίνιο, με πρωταγωνιστή τον 30χρονο παιδόφιλο Δημήτρη Ματζαβίνο, που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Μία υπόθεση, το κουβάρι της οποίας, άρχισε να ξετυλίγεται από καταγγελία μητέρας 13χρονου στις 2 Μαρτίου, προκαλώντας τότε την άμεση παρέμβαση των Εισαγγελικών Αρχών της πόλης. Η καταγγελία είχε ως αποτέλεσμα σε πρώτη φάση τη σύλληψη του νεαρού δράστη και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητάς του και φωτογραφιών από την Ελληνική Αστυνομία για έξι μήνες, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αγρινίου, στις 6 Μαρτίου. Στις 10 Μαρτίου κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις Φυλακές Τριπόλεως.

Βαρύ το κατηγορητήριο

Υπενθυμίζουμε ότι σε βάρος του συλληφθέντα, ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ποινική δίωξη, για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις: α) της αποπλάνησης παιδιού τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή με παθόντα που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι όμως τα δεκατέσσερα έτη και με παθόντα που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη και β) της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατά συνήθεια με παθόντα που συμπλήρωσε τα δέκα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη.

Βρέθηκε και πορνογραφικό υλικό

Κατά τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου, πραγματοποιήθηκαν έρευνες τόσο στο σπίτι που διέμενε, όσο και σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και κατασχέθηκαν φορητοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και κάρτες μνήμης. Ευρήματα τα οποία εστάλησαν προς εξέταση σε αρμόδιες υπηρεσίες των Αθηνών. Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Συνείδηση» κατά την εξέταση των ευρημάτων, οι αστυνομικοί εντόπισαν πορνογραφικό υλικό. Οι ίδιες πάντα πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο εντοπισμός του εν λόγω υλικού θα συσχετιστεί στην υπάρχουσα δικογραφία, ενώ για τα συγκεκριμένα ευρήματα, ενημερώθηκε ήδη η Εισαγγελία από την Ασφάλεια Αγρινίου που χειρίζεται την υπόθεση. Εξάλλου ο κατηγορούμενος φέρεται και στο παρελθόν να έχει απασχολήσει την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για παρόμοια αδικήματα.

Εκ νέου χθες στον Ανακριτή τα ανήλικα αγόρια

Στο μεταξύ, την πόρτα του Ανακριτή Αγρινίου πέρασαν χθες για μία ακόμα φορά τα δύο αγόρια στα οποία φέρεται να ασέλγησε ο Δημήτρης Ματζαβίνος. Ο Ανακριτής ερευνά αν οι πράξεις σε βάρος των δύο αγοριών βιντεοσκοπήθηκαν από τον δράστη. Πιθανότατα στη διάθεση των δικαστικών και αστυνομικών αρχών της πόλης έχουν περιέλθει στοιχεία ως προς την κατεύθυνση αυτή αναφέρει η εφημερίδα Συνείδηση.

Η σοκαριστική δράση του «δράκου» του Αγρινίου

Ο κατηγορούμενος εντόπιζε τα ανήλικα αγόρια που του άρεσαν σε καφετέριες της περιοχής. Τα έβλεπε και στο μαγαζί που δούλευε. Ήταν εστιατόριο με γρήγορο φαγητό και έκανε delivery. Μετά, “ψάρευε” τα υποψήφια θύματά του μέσω Facebook. Τους έταζε αγκαλιές αλλά και μικροποσά των 3 και 5 ευρώ για να συναντηθούν!   Ο 30χρονος σήμερα προκάλεσε οργή καθώς εμφανίστηκε χαμογελαστός στο δικαστήριο.