Αλεξανδρούπολη: 9 τα κρούσματα λόγω γάμου – Νοσεί και 1,5 έτους παιδάκι

Δυσάρεστη είναι η εξέλιξη σχετικά με κρούσματα κορωνοϊού σε γάμο στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ έχουν επιβεβαιωθεί 9 κρούσματα, ενώ όπως μεταδίδει το thrakinea.gr, ανάμεσά τους βρίσκεται κι ένα παιδάκι 1, 5 έτους.

Πώς έγινε η διασπορά λόγω γάμου

Όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα καλεσμένη σε γάμο ένιωσε αδιαθεσία. Η νεαρή μετά το μυστήριο που πραγματοποιήθηκε σε εκκλησία της Αλεξανδρούπολης, τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος, δεν αισθανόταν τόσο καλά και πήγε στο σπίτι της.

Λίγο αργότερα, πήγε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και έδωσε δείγμα για το τεστ Covid-19 και τα αποτελέσματα το απόγευμα βγήκαν θετικά. Ενημέρωσε για τα αποτελέσματα τους δικούς της και παράλληλα ξεκίνησε η ιχνηλάτηση όσων ήρθε σε επαφή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο του καναλιού OPEN, επιβεβαιώθηκαν ακόμη 8 περιστατικά, ανάμεσα σε αυτά, ο γαμπρός, η νύφη, η κουμπάρα και ένα παιδάκι 1,5 ετών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με εντολή του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμου έγινε απολύμανση της εκκλησίας, ενώ και οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου ξενοδοχείου όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι (σε εξωτερικό χώρο φυσικά), προχώρησαν και αυτοί σε απολύμανση των χώρων του.