Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Αν είσαι έγκυος και δεν θέλεις το μωρό μάθε τι πρέπει να κάνεις

Αν είσαι έγκυος και δεν θέλεις το μωρό μάθε τι πρέπει να κάνεις

Άκουσε με. Δεν έκανες κανένα κακό. Έγινε. Δεν πειράζει. Ούτε η πρώτη είσαι, ούτε η τελευταία που έμεινες έγκυος!

Δεν πειράζει αν δεν θέλεις το μωρό! Δεν πειράζει!

Μπορεί να είσαι μικρή, μπορεί να μην έχεις χρήματα να το μεγαλώσεις, μπορεί να μην έχεις συμπαράσταση από τον άνθρωπο που σε άφησε έγκυο, μπορεί να φοβάσαι ή να ντρέπεσαι τους γονείς σου. Δεν πειράζει! Μην απελπίζεσαι!

Αν έχεις περάσει τις χρονικές προθεσμίες για να προχωρήσεις σε διακοπή κύησης, μην πανικοβάλλεσαι. Δεν πειράζει, όλα θα πάνε καλά!

Αν δεν είναι καλή στιγμή για σένα να φέρεις και να μεγαλώσεις ένα παιδί στον κόσμο δεν πειράζει.

Δεν χρειάζεται να το αγαπήσεις, κανένας δε θα σε υποχρεώσει να αναλάβεις ευθύνες αν δεν είσαι έτοιμη ή πρόθυμη για αυτές. Δεν πειράζει.

Πάρε σήμερα ένα τηλέφωνο εδώ. Ζήτα βοήθεια

Μη φοβάσαι. Όλα θα πάνε καλά, με ηρεμία και σωστή καθοδήγηση. Θα μπορέσεις να συνεχίσεις τη ζωή σου, θα είσαι πιο προσεκτική πλέον και δεν θα σου ξανασυμβεί εφόσον δεν το επιθυμείς. Όμως πάρε τηλέφωνο εδώ.

Ζήτα βοήθεια και εδώ

Αν είσαι έγκυος, Επιβάλλεται να σε δει γιατρός, η ζωή σου μπορεί να είναι σε κίνδυνο. Πρέπει να σε δουν γιατροί. Πήγαινε εδώ ή εδώ. Δεν θα χρειαστεί να δώσεις χρήματα. Όμως πρέπει να σε δουν γιατροί, καμία γυναίκα δεν πρέπει να γεννάει μόνη της, έχεις δικαίωμα ακόμα και αν δεν θέλεις το μωρό, να γεννήσεις με αξιοπρέπεια χωρίς να κινδυνέψει η ζωή σου.

Δεν είσαι μόνη σου στον κόσμο, υπάρχουν άνθρωποι να σε βοηθήσουν ακόμα κι αν οι γονείς σου δεν δείχνουν κατανόηση, υπάρχουν άνθρωποι για σένα και το μωρό που θα γεννήσεις. Αυτό που για σένα είναι ένα “λάθος”, ένας “μπελάς” για κάποιος άλλους ανθρώπους είναι δώρο ζωής. Το παιδί που έχεις αυτή τη στιγμή μέσα σου μπορεί να είναι ένας αυριανός επιστήμονας, μία εξαιρετική δικηγόρος, ένας υπέροχος δάσκαλος, μία ταλαντούχα ηθοποιός! Ζήτα βοήθεια και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να συνεχίσεις τη ζωή σου, και στο μωρό να μεγαλώσει με ανθρώπους που το περιμένουν και το επιθυμούν.

Μην πανικοβάλλεσαι. Άσε ειδικούς να σε καθοδηγήσουν. Ό,τι κι αν σου πει κάποιος, δεν είναι ντροπή μια εγκυμοσύνη ακόμα κι όταν προέκυψε χωρίς να το θέλεις. Είναι ντροπή όμως να το περάσεις όλο αυτό μόνη σου. Έχεις δικαίωμα σε περίθαλψη, ψυχολογική υποστήριξη και τοκετό σε μαιευτήριο. Έχεις το δικαίωμα να μην μεγαλώσεις αυτό το παιδί αν δεν το επιθυμείς. Παράδωσε το με ασφάλεια σε χέρια υπευθύνων και συνέχισε τη ζωή σου με σύνεση πλέον και γνώση, ώστε να μην σου ξανασυμβεί.

Πάρε τηλέφωνο εδώ. Δεν είσαι μόνη σου.

Μη φοβάσαι!

Πηγή: http://thebluez.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.