Αν μεγάλωσες στην δεκαετία του ’90 δεν γίνεται να μην ενθουσιαστείς με αυτή την είδηση

Αν μεγαλώσατε στην δεκαετία του ‘90, είναι σχεδόν αδύνατον να μην ήσασταν fan των Spice Girls! 20 χρόνια μετά, οι αγαπημένες μας Mel B, Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie C και Geri Halliwell ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και επανέρχονται δυναμικά με μία συναυλία που πρόκειται να… σπάσει ταμεία! Σύμφωνα με χθεσινοβραδινό δημοσίευμα του ΤΜΖ.com, τα πιο… πικάντικα κορίτσια του πλανήτη, πρόκειται να καταλάβουν την σκηνή της Αγγλίας και των Η.Π.Α., ενώ δεν αποκλείονται και οι εμφανίσεις σε χώρες της Ευρώπης.

Οι Spice Girls δεν ήταν μόνο η αγαπημένη μπάντα σχεδόν κάθε κοριτσιού στην δεκαετία του ’90, αλλά οι περισσότερες από εμάς είχαμε ταυτιστεί και με μία από αυτές (προσωπικά είχα επιλέξει την Victoria). Μάλιστα, τόση εμμονή είχαμε πάθει με τα τραγούδια τους που ακόμα και σήμερα, ως μαμάδες πλέον, τα βάζουμε στις κόρες μας!

Δεν μπορούσαμε, λοιπόν, να μην συγκινηθούμε με το παρακάτω post της Victoria Beckham πριν μερικές ημέρες στο Instagram:

(Αγαπάω τα κορίτσια μου! Πολλά φιλιά! Συναρπαστικό!)

Λίγες μέρες έπειτα από αυτή τη φωτογραφία, ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση των Spice Girls:

«Απολαύσαμε ένα υπέροχο απόγευμα όλες μαζί, να λέμε τα νέα μας και να θυμόμαστε τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε μαζί. Πάντα μας κάνει εντύπωση η αγάπη όλου του πλανήτη για τις Spice Girls. Νιώσαμε, λοιπόν, ότι τώρα είναι η σωστή στιγμή, για να δοκιμάσουμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε όλες μαζί, παρουσιάζοντας τις Spice Girls στην ουσία τους, αλλά και ενισχύοντας το μήνυμα της γυναικείας δύναμης για τις μελλοντικές γενιές.»

Τα δε σχόλια των οπαδών τους στο twitter, έπειτα από αυτή την ανακοίνωση, είναι γεμάτα ενθουσιασμό, ωστόσο ένα από αυτό είναι και ξεκαρδιστικό: «Είμαι εντελώς ταπί, όμως ειλικρινά θα πουλήσω ό,τι έχω για να μπορέσω να βρεθώ στη συναυλία τους».

Ας θυμηθούμε λίγο τι πραγματικά σημαίνει… Spice Girls: