Ανακαλύψαμε τον απόλυτο Πασχαλινό προορισμό για τους μικρούς μας φίλους!

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν αφιερωμένο στο αγαπημένο μου βαφτιστήρι και, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, φρόντισα να περάσουμε μια ολόκληρη μέρα μαζί, γεμάτη βόλτες, παιχνίδι και διασκέδαση! Η αγαπημένη μας συνήθεια που έχει πλέον καθιερωθεί, είναι να ξεκινάμε από νωρίς για την αγορά της πασχαλινής λαμπάδας και του δώρου που τη συνοδεύει, έπειτα να ανακαλύπτουμε τις πιο πρωτότυπες δραστηριότητες για ατελείωτο παιχνίδι και στο τέλος της ημέρας να επιστρέφουμε στο σπίτι εξουθενωμένοι, αλλά απόλυτα ευχαριστημένοι!

Φέτος, αποφασίσαμε από κοινού να επισκεφθούμε το εμπορικό κέντρο AVENUE στο Μαρούσι, που τα συνδυάζει όλα και ειδικά φέτος αποτελεί τον απόλυτο πασχαλινό προορισμό για τους μικρούς επισκέπτες, κάτι που το ανακαλύψαμε το περασμένο Σάββατο φτάνοντας εκεί… Το άκρως ανοιξιάτικο σκηνικό που αντικρίσαμε με το που μπήκαμε στην είσοδο απογείωσε τη διάθεση και των δύο και μας έκανε να θέλουμε να ανακαλύψουμε ακόμα περισσότερα… Και αυτό κάναμε!

Αφού περάσαμε τη μεγάλη Πύλη της Λαγουδοχώρας του AVENUE και ακούσαμε την ιστορία για το πώς ο λαγός M-Easter Bunny έχασε τα πασχαλινά αυγά, τα παιδιά που είχαν συγκεντρωθεί στο ονειρεμένο σκηνικό κατάφεραν ως βοηθοί του να τα ξετρυπώσουν και διασκέδασαν με την ψυχή τους! Η βαφτιστήρα μου ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που ακόμα κι όταν της πρότεινα να προχωρήσουμε για την αγορά της λαμπάδας κι ύστερα να επιστρέψουμε, αρνήθηκε και με παρακάλεσε να παραμείνουμε λίγο ακόμα ώστε να συμμετέχει παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά στις πασχαλινές κατασκευές που τόσο αγαπά!

Μετά από αρκετή ώρα παιχνιδιού κάναμε μια στάση στη Μικρή Πλατεία του AVENUE για ξεκούραση, διαβάζοντας αγαπημένα βιβλία στο Mama & Kid Book Festival, λίγο πριν από τη μεγάλη μας εξόρμηση στα καταστήματα για τα καθιερωμένα πασχαλινά δώρα! Ακόμα έρχεται στο μυαλό μου το πρόσωπο της μικρής που δεν ήξερε τι να πρωτοδιαλέξει από τις απεριόριστες επιλογές που είχε στη διάθεσή της, αφού στο AVENUE MALL ATHENS μπορεί κανείς να βρει μεγάλη ποικιλία καταστημάτων ρούχων και παπουτσιών για κάθε ηλικία, ακόμη και από το στάδιο της εγκυμοσύνης!

Όταν έφτασε η ώρα της επιστροφής ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά το Πάσχα, καθώς η μικρή μου ξετρελάθηκε στην ιδέα ότι παρέα με άλλα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν σε Μικρούς Κηπουρούς και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία! Με ιστορίες, μύθους και παραμύθια θα καλωσορίσουν την Άνοιξη και θα γνωρίσουν τα λουλούδια της μέσα από ιστορίες που έχουν ως δίδαγμα τη φιλία, τη συνεργασία, τη διαφορετικότητα και την αγάπη προς το περιβάλλον, ενώ μαζί με τη Greenpeace θα γιορτάσουν την Ημέρα της Γης και θα μάθουν να καλλιεργούν τα δικά τους λαχανικά στον κήπο ή στο μπαλκόνι τους!