Αρχική Εκδηλώσεις «Ανακάλυψε το διάστημα»: Παιδιά, μην χάσετε την παρουσίαση του βιβλίου στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (17/5)

«Ανακάλυψε το διάστημα»: Παιδιά, μην χάσετε την παρουσίαση του βιβλίου στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (17/5)

Οι Εκδόσεις Παρισιάνου παρουσιάζουν το παιδικό βιβλίο «Ανακάλυψε το διάστημα» και προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 20:00 στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών σε ένα συναρπαστικό ταξίδι εξερεύνησης του διαστήματος.

Ταξιδέψτε μέσα από τις σελίδες ενός υπέροχου τρισδιάστατου βιβλίου και ανακαλύψτε τα μυστικά του σύμπαντος: Πώς δημιουργήθηκε το φεγγάρι; Γιατί λάμπουν τ’ αστέρια; Υπάρχει ζωή στον Άρη; Και πολλά πολλά ακόμη.

Ο ηθοποιός και… «αστροναύτης» Ιορδάνης Καλέσης, άρτι αφιχθείς από τον Άλφα του Κενταύρου, θα μιλήσει στα παιδιά για το σύμπαν και θα μοιραστεί τις περιπέτειές του από τα διαγαλαξιακά του ταξίδια μέσα από θεατρικά παιχνίδια… διαστημικά!

Μετά το πέρας της εκδήλωσης και από τις 21:00 και εξής, όσοι γονείς και παιδιά επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν την επίσημη ξενάγηση από τους υπεύθυνους του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. (είσοδος για ενήλικες - 5 ευρώ και για τα παιδιά 2,5 ευρώ).

Ας γνωρίσουμε το βιβλίο «Ανακάλυψε το διάστημα»

Εκτοξευτείτε στο διάστηµα µέσα από  τα παραθυράκια αυτού του συναρπαστικού  βιβλίου. Ανακαλύψτε πώς δηµιουργήθηκε η Σελήνη, γιατί λάµπουν τ’ αστέρια και  πώς γνωρίζουµε τόσο πολλά σχετικά  µε τους πλανήτες που βρίσκονται  πολύ, πολύ µακριά.

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Λόφος Νυμφών, Θησείο

210-3490160, 210-3490036


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.