Ανατριχιαστικό video: Έφηβοι επιτίθενται σε έγκυο μητέρα και κλωτσούν το κοριτσάκι της στο κεφάλι!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα video που δείχνει τρία νεαρά κορίτσια να χτυπούν μία έγκυο γυναίκα και ένα έφηβο αγόρι να κλωτσά στο κεφάλι ένα μικρό κορίτσι.

Το περιστατικό συνέβη στις 14 Ιουλίου στο Brooklyn του Illinois, αναρτήθηκε στο Twitter και έχει δεχθεί χιλιάδες σχόλια για τα στιγμιότυπα που αποτυπώνει.

Τα τρία κορίτσια φαίνονται να χτυπούν τη γυναίκα στο κεφάλι με μπουνιές, να της τραβούν τα μαλλιά και να την κλωστούν στην σώμα, την ίδια στιγμή που ένα αγόρι με φόρα πηδά πάνω στο κεφάλι του μικρού κοριτσιού που προσπαθεί να ξεφύγει από τα χτυπήματα των μανιασμένων εφήβων.

Έγκυος -πιθανότατα- η γυναίκα


Το μικρό κοριτσάκι ακούγεται να κλαίει στη διάρκεια του video, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση είναι πιθανότατα έγκυος.

Στο τέλος του των ανατριχιαστικών σκηνών, και αφού η γυναίκα έχει καταφέρει να ξεφύγει από τα μανιασμένα χτυπήματα των κοριτσιών, το αγόρι την κλωτσά με δύναμη στην πλάτη ρίχνοντάς τη με το πρόσωπο και την κοιλιά πάνω στην πόρτα του σπιτιού που βρίσκεται πίσω τους.

Το εξοργιστικό σχόλιο της μητέρας του θύτη

Το video έχει μοιραστεί μέχρι στιγμής πάνω από 220,000 φορές, ενώ τα σχόλια που το συνοδεύουν καταδικάζουν τις πράξεις των εφήβων, αλλά και εκείνους που αντί να παρέμβουν και να καλέσουν την αστυνομία, βιντεοσκοπούν τις αποτρόπαιες πράξεις.

Ένα σχόλιο που εξόργισε τους χρήστες στα social media, ήταν εκείνο της μητέρας του θύτη για το στιγμιότυπο που θέλει το αγόρι να κλωτσά το μικρό κοριτσάκι στο κεφάλι: “Δεν προσπάθησε να κλωτσήσει το μωρό. Προσπάθησε να περάσει από πάνω του για να την αποφύγει και έκανε λάθος. Ο γιος μου δεν είναι ο τύπος που θα χτυπήσει ένα μωρό. Ατυχήματα συμβαίνουν”.