Ένας φανταστικός μπαμπάς – Μια φωτογράφος που ξέρει καλά τη σημασία του χρόνου με τα παιδιά

“Μπαμπάδες, γίνετε εσείς η πρώτη αγάπη της κόρης σας και δεν θα χρειαστεί να συμβιβαστεί ποτέ για τίποτα λιγότερο…”

Κάπως έτσι ξεκινά η ανάρτηση της γνωστής φωτογράφου Desirae Deal, αναφορικά με την τελευταία της “δουλειά”, η οποία έχει γίνει viral -και όχι άδικα.

Η ιστορία έχει ως εξής: Μια 8χρονη ζήτησε για τα γενέθλιά της να ντυθούν εκείνη και ο μπαμπάς της γοργόνες και παίξουν μαζί στο νερό. Εκείνος, μη θέλοντας να της χαλάσει το χατίρι, όχι μόνο φόρεσε την πλουμιστή ουρά, αλλά και ζήτησε από την Desirae Deal να απαθανατίσει την ξεχωριστή εκείνη ημέρα, ώστε η κόρη του να την θυμάται για πάντα.

Εκείνη, έχοντας χάσει το μωρό της όταν ήταν μόλις 3 μηνών, ξέρει πολύ καλά τη σημασία του να απολαμβάνουμε μα και να φυλάμε την κάθε στιγμή. Στην ανάρτησή σας, αναφερόμενη στην εν λόγω φωτογράφιση έγραψε:

“Είχα την τιμή να αναλάβω ένα γοργονο-project για αυτό το γλυκήτατο 8χρονο κορίτσι που το μόνο που ήθελε ήταν να συμμετέχει ο μπαμπάς της στη διασκέδαση! Επιτρέψτε μου να σας πω ότι ΔΕΝ μας απογοήτευσε! Τα γέλια που έκαναν, η χαρά και οι αναμνήσεις που δημιούργησαν και μοιράστηκαν, ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε ποτέ να χαρίσει στην κόρη του. Δεν αμφιβάλλω ότι αυτή η ιστορία, αυτή η πολύτιμη ανάμνηση, θα συζητιέται με τα πιο τρυφερά λόγια για πολλές ακόμα μελλοντικές γενιές. Βγάλτε φωτογραφίες! Παίξτε με τα παιδιά σας με κάθε ευκαιρία που έχετε, γιατί παραμένουν μικρά για τόσο λίγο…”

Δείτε την αρχική ανάρτηση εδώ:

"Fathers, be your daughter's first love and she'll never settle for anything less." -unknown.I had the honor of doing…

Gepostet von Desirae Deal Photography am Donnerstag, 9. Juli 2020