Τραγωδία στη Ναύπακτο με νεκρό βρέφος: Η 20χρονη μάνα έλυσε τη σιωπή της

Αποτροπιασμό και θλίψη προκάλεσε η χθεσινή είδηση θανάτου νεογέννητου βρέφους στη Ναύπακτο, πιθανώς από την ίδια του τη μητέρα, ηλικίας 20 ετών, σύμφωνα με τα νεώτερα δεδομένα.

Σύμφωνα με τις αρχικές πηγές, το βρέφος είχε βρεθεί νεκρό στο μπάνιο του σπιτιού της 20χρονης, αφού η ίδια είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αιμορραγία. Έτσι, η αρχική εκτίμηση της Αστυνομίας ήταν, ότι μάλλον το αθώο πλάσμα πέθανε αμέσως μόλις γεννήθηκε, από τα ίδια τα χέρια της μητέρας του.

Σήμερα, ωστόσο, όπως αποκαλύπτουν νεώτερα στοιχεία που έφεραν στο φως οι ειδήσεις του MEGA, φαίνεται πως τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν η κοπέλα μεταφέρθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία από τη Ναύπακτο στο νοσοκομείο της Πάτρας. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν, ότι η αιμορραγία προερχόταν από τοκετό και φοβούμενοι το ενδεχόμενο παιδοκτονίας ενημέρωσαν τις αρχές, προκειμένου να αρχίσει έρευνα.

Ωστόσο, το μωρό εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κάκωση στο παιδί. Φαίνεται, λοιπόν, πως πρόκειται για αποβολή στον 6ο μήνα κύησης.

Η δε 20χρονη, όπως ισχυρίστηκε στη μητέρα της που τη μετέφερε στο νοσοκομείο, δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος.

Προς το παρόν, παραμένει στο νοσοκομείο για λίγες ώρες ακόμα και οι ιστολογικές εξετάσεις θα δείξουν, αν πρόκειται για απλή αποβολή ή αν υπάρχει κάποια άλλη προέκταση. Σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για θανατηφόρα έκθεση νεογνού.