Αρχική Νέα Ανατροπή! Τι ζητά η οικογένεια του 14χρονου Μάριου που σκοτώθηκε, κάνοντας παρκούρ

Ανατροπή! Τι ζητά η οικογένεια του 14χρονου Μάριου που σκοτώθηκε, κάνοντας παρκούρ

Η οικογένεια του 14χρονου Μάριου Ψύλλη που σκοτώθηκε ακαριαία όταν κάνοντας παρκούρ σε ταράτσα πολυκατοικίας, παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό, χτυπώντας στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου, εκτός από την απώλεια του παιδιού της έχει να αντιμετωπίσει και μια ακόμη δυσκολία.

Η οικογένεια διαψεύδει ότι ο 14χρονος γεννήθηκε για να σώσει την αδελφή του που έπασχε από λευχαιμία

Όπως είχε διαρρεύσει από "φίλη" της οικογένειας που μίλησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο 14χρονος Μάριος είχε μια συγκλονιστεί ιστορίας ζωής καθώς όπως ισχυριζόταν η αδερφή του έπασχε από λευχαιμία και τότε οι γονείς του, αποφάσισαν να κάνουν ακόμη ένα παιδί (τον Μάριο), ώστε να μπορέσει να σωθεί η μικρή τους κόρη. Ο Μάριος γεννήθηκε, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, και τα βλαστοκύτταρα του ήταν συμβατά με της αδερφούλας του, η οποία και σώθηκε.

Τι απαντά η οικογένεια σε αυτές τις φήμες

Οι γονείς του 14χρονου Μάριου δηλώνουν ότι είναι αναληθές ότι αποφάσισαν να κάνουν ακόμη ένα παιδί, ήτοι το Μάριο, ώστε να γίνει δότης με σκοπό να σώσει κάποιο από τα αδέρφια του. Ουδείς στην εν λόγω οικογένεια γεννήθηκε «κατά παραγγελία» ώστε να σωθεί κάποιος άλλος. Η αναλήθεια αυτή αποτελεί προσβολή για τη μνήμη του θανόντος Μάριου και συκοφαντική δυσφήμιση για τους γονείς του σύμφωνα με την οικογένεια όπου και παρακαλείται να σταματήσει η διασπορά τέτοιων ειδήσεων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.