Αναβιώνει η φρίκη στη Ρόδο: 18χρονος βίασε τον 13χρονο αδερφό του – «Δεν έγινε τίποτα με το ζόρι»

Αναβιώνει η φρίκη στη Ρόδο: 18χρονος βίασε τον 13χρονο αδερφό του

Αναβίωσε η ανατριχιαστική υπόθεση του βιασμού 13χρονου από τον αδερφό του στη Ρόδο, ο οποίος έγινε γνωστός μετά από καταγγελία της μητέρας τους.

Το δικαστήριο διατήρησε τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης προσέγγισης ανηλίκων και κυρίως του αδελφού του αλλά και της παρακολούθησής του από γιατρούς κλινικής ψυχοκινητικής αποκατάστασης που του έχουν επιβληθεί.
Συγκατηγορούμενός του είναι και ένας 18χρονος φίλος του. Κατηγορείται για συνέργεια στον βιασμό.

Ο τελευταίος έχει αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του. Θυμίζουμε ότι ο 18χρονος ομολόγησε την αιμομιξία αλλά αρνήθηκε τον βιασμό ισχυριζόμενος ότι όσα έγιναν με τον 13χρονο αδελφό του έγιναν με την συναίνεσή του!

Αρνήθηκε μάλιστα ότι ο ίδιος άσκησε βία ενώ ισχυρίστηκε ότι είναι ο ίδιος θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Οπως έγραψε η εφημερίδα «Δημοκρατική», την 20ή Αυγούστου 2020 το μεσημέρι καταγγέλθηκε από την μητέρα του 13χρονου ότι το παιδί έπεσε θύμα βιασμού από τον αδελφό και τον φίλο του, προσθέτοντας ότι τα δύο της παιδιά αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα.

Ο μεγαλύτερος γιος της, βίασε ειδικότερα τον 13χρονο, όπως είπε, παρουσία του 18χρονου, ενώ κατήγγειλε ότι το ίδιο είχε κάνει και πριν από ένα έτος και το γεγονός είχε καταγραφεί στο κινητό 47χρονου συγγενή της.

Ομολόγησε τις πράξεις του

Ο πρώτος κατηγορούμενος ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ καταγγέλθηκε ότι επέδειξε παρόμοια συμπεριφορά και έναντι της ανήλικης αδελφής του. Ο 18χρονος «φίλος» του προανακριτικώς ισχυρίστηκε ότι είδε το περιστατικό αλλά δεν ήταν παρών καθόλη την διάρκειά του.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 14 Φεβρουαρίου  από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων της Ρόδου

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον νεαρό είναι βιασμός κατ’ εξακολούθηση, τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή απειλή και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και δη αδελφών, έναν 18χρονο Έλληνα.

Διαβάστε επίσης:

Πότε και πώς επιστρέφει στις αθλητικές δραστηριότητες παιδί που νόσησε; Ο παιδίατρος απαντά

Έτσι θα διεξαχθεί η εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου στα Πανεπιστήμια

Το “ευχαριστώ” της μαμάς του 3χρονου Γιώργου -Έχασαν το άλλο τους παιδί από το ίδιο σύνδρομο