Αντιγόνη Δρακουλάκη: “Η οικογένεια δίνει άλλη γεύση στη ζωή σου – Ένα παιδί σου σφραγίζει τη χαρά” (video)

Καλεσμένη στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογιώργη, “Φλερτ” ήταν η ηθοποιός Αντιγόνη Δρακουλάκη, την οποία γνωρίσαμε αρκετά χρόνια πριν από την καθημερινή σειρά του Mega “Τα μυστικά της Εδέμ”. Φέτος, πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά της κρατικής τηλεόρασης “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” και στη συνέντευξή της ήταν άκρως αποκαλυπτική για την προσωπική και επαγγελματική ζωή της.

Υπενθυμίζουμε ότι παντρεύτηκε τον γιατρό Γιάννη Χαλικιά τον Φεβρουάριο του 2010 και το 2016 έφερε στον κόσμο τον γιο τους, που ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή ευτυχία τους.

“Η οικογένεια με έχει κάνει πιο χαρούμενη”

Απαντώντας για το πόσο την έχει αλλάξει το κομμάτι της οικογένειας η ηθοποιός απάντησε πως την έχει κάνει πιο χαρούμενη, ενώ ο γιος της -όπως είπε- θα είναι ο καλύτερος τηλεοπτικός της θαυμαστής. “Ένα παιδί σου σφραγίζει τη χαρά”. 

“Θέλω ο γιος μου να λέει αυτό που σκέφτεται και νιώθει, αλλά την ίδια στιγμή να σκέφτεται αυτό που λέει και κάνει – χωρίς αυτό να είναι επικριτικό”.

Όσο για τη δημιουργία οικογένειας η ηθοποιός δήλωσε πως ήταν συνειδητή απόφαση. “Ήθελα να κάνω οικογένεια. Δίνει άλλη ζωή”.

“Ο σύντροφός μου είναι αρκετά σοβαρός, λόγω της δουλειάς του, αλλά προσφέρει την αγάπη του με τον δικό του τρόπο. Έχει δοτικότητα. Προσφέρει την αγάπη του με ουσιαστικό τρόπο”, απάντησε σε ερώτηση της παρουσιάστριας για τη σχέση της με τον άντρα, ενώ τόνισε πως εκείνο που τους συνέδεσε ήταν το χιούμορ και η επικοινωνία.