Απάντηση στο αν υπάρχει Άγιος Βασίλης δίνουν τα γράμματα που το παιδί σου μπορεί να λάβει από… τον ίδιο!

Η κόρη μου ήταν σχεδόν 8 ετών όταν άρχισε για πρώτη φορά να αμφισβητεί την ύπαρξη του Άγιου Βασίλη, με βασικό επιχείρημα το γεγονός, ότι ούτε τον έχει δει ποτέ ούτε απάντηση σε κάποιο από τα τόσα γράμματά της έχει λάβει από αυτόν.

Ό,τι δικαιολογία κι αν προσπάθησα να σκαρφιστώ για να μην καταστρέψω από τόσο νωρίς τη μαγεία, αλλά και για να την διατηρήσουμε λίγο ακόμα για τη μικρότερη αδερφή της, έπεφτε στο κενό. Μέχρι που… τα περασμένα Χριστούγεννα έλαβε το πιο υπέροχο γράμμα της ζωής της! Μια επιστολή από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη, στην οποία της μιλούσε σα να την γνώριζε και της έγραφε τα πιο όμορφα και ενθαρρυντικά λόγια!

Δεν φαντάζεστε την έκπληξη και τον ενθουσιασμό της! Ήταν αναμφίβολα το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε να λάβει και αυτό για το οποίο μιλούσε έπειτα για καιρό σε όλους τους φίλους και τους γνωστούς.

Τι είχε, όμως, συμβεί…;

Όλα τα παιδάκια μπορούν να λάβουν γράμμα από τον Άγιο Βασίλη μέσα από το LetterFromSantaClaus.gr

Ο νονός της είχε κάνει το θαύμα του: Είχε επικοινωνήσει με το Letter From Santa Claus και τα φρόντισαν όλα!

Τι είναι το Letter From Santa Claus; Ένα ιδιαίτερα τρυφερό και γλυκό site που σκοπός του είναι να μοιράσει χαμόγελα σε όλα τα παιδιά!

Μέσω του site, ο χρήστης έχει δυνατότητα να κάνει ένα ξεχωριστό και οικονομικό δώρο στους μικρούς ήρωες της ζωής του…  και αυτό δεν είναι άλλο από ένα προσωποποιημένο γράμμα από τον Άγιο Βασίλη.

Αν θέλετε να χαρίσετε και εσείς στα παιδάκια σας, στα ανιψάκια σας, στα εγγόνια σας ή στα βαφτιστήρια σας ένα μοναδικό δώρο, μπορείτε να μπείτε στο site www.letterfromsantaclaus.gr και με πέντε απλά βήματα να δώσετε την ευκαιρία στα παιδιά σας να ζήσουν μία αξέχαστη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Έχετε δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα από 8 απίθανα εικαστικά και 5 κείμενα, είτε να φτιάξετε το δικό σας κείμενο!

Ο Άγιος Βασίλης στο πλευρό όλων των παιδιών

Και επειδή σκοπός όλων είναι όλα τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα, για κάθε γράμμα που αποστέλλεται, 1€ προσφέρεται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες.

Σκεφτείτε τη χαρά και τον ενθουσιασμό που θα νιώσουν τα μονάκριβα παιδάκια σας, αν τα φετινά Χριστούγεννα λάβουν στα χεράκια τους ένα γράμμα από τον αγαπημένο τους Άγιο, τον Άγιο της καρδιάς τους, τον Άγιο Βασίλη!