Απίστευτο: Αεροσυνοδός χτύπησε μητέρα που έψαχνε χώρο για το πτυσσόμενο καροτσάκι του μωρού της

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της πτήσης 591 των American Airlines από το Σαν Φρανσίσκο για το Ντάλας, καθώς ο φροντιστής φέρεται να χτύπησε μια γυναίκα επιβάτη που κρατούσε αγκαλιά το μωρό της. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα έψαχνε χώρο το πτυσσόμενο καροτσάκι του μωρού, καθώς μια άλλη αεροσυνοδός της είχε δώσει άδεια να το πάρει μαζί της μέσα στο αεροσκάφος.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από έναν επιβάτη, ο οποίος άρχισε να καταγράφει με την κάμερά του το περιστατικό όταν ένας αεροσυνοδός «απομάκρυνε βίαια από την πτήση μια κυρία με το μωρό της, χτυπώντας την με το μεταλλικό καροτσάκι, ενώ από τύχη δεν πέτυχε και το παιδί». Η γυναίκα ζητούσε από τα υπόλοιπα μέλη του προσωπικού να της δώσουν πίσω το καροτσάκι. Μάρτυρες ανέφεραν ότι ο αεροσυνοδός τη χτύπησε με το μεταλλικό καροτσάκι, καθώς προσπαθούσε να το πάρει από τα χέρια της.

Στην ιστοσελίδα της American Airlines αναφέρεται ότι οι επιβάτες μπορούν να μεταφέρουν μικρά, πτυσσόμενα καροτσάκια, αν έχουν περάσει από τον έλεγχο στην πύλη. Δεν υπάρχει κανένας συγκεκριμένος κανόνας που να απαγορεύει την τοποθέτησή τους στην καμπίνα των αεροσκαφών.

Η αντίδραση της American Airlines ήταν άμεση, καθώς έθεσε σε διαθεσιμότητα τον αεροσυνοδό προκειμένου να ελέγξει τις καταγγελίες. «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από τις πράξεις του αεροσυνοδού», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση της American Airlines.

OMG! AA Flight attendant violently took a stroller from a lady with her baby on my flight, hitting her and just missing the baby. Then he tried to fight a passenger who stood up for her. AA591 from SFO to DFW.

Gepostet von Surain Adyanthaya am Freitag, 21. April 2017