Απίστευτο: Μαμά ξέχασε το καρότσι με το μωρό στο Σύνταγμα… και το κατάλαβε στο Μοναστηράκι!

Απίστευτο: Μαμά ξέχασε το καρότσι με το μωρό στο Σύνταγμα... κι έφτασε Μοναστηράκι!

Ένα απίστευτο περιστατικό έφερε στην δημοσιότητα η εφημερίδα «Τα Νέα» σε αφιέρωμά της για τα αντικείμενα που ξεχνιούνται και χάνονται κατά καιρούς τόσο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και στους σταθμούς του μετρό.

Μία μέρα λοιπόν στον σταθμό του Συντάγματος υπήρχαν αναφορές επιβατών για ένα ξεχασμένο καρότσι στον ανελκυστήρα, μόνο που όταν πήγε το προσωπικό του Γραφείου Απολεσθέντων διαπίστωσε ότι, κάτω από τα σκεπάσματα, κοιμόταν ένα μωρό.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Σταθμαρχείο και από τα μεγάφωνα όλων των σταθμών έπαιζαν ανακοινώσεις για την ενημέρωση της μητέρας που το είχε ξεχάσει, η οποία έντρομη έκανε την εμφάνισή της μετά από λίγο, καθώς είχε φτάσει μέχρι το Μοναστηράκι.

Ευτυχώς, ήταν μαζί του και το πρόσεχαν οι υπάλληλοι του μετρό.

Το χαμένο γαντάκι της γιαγιάς

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, κάθε χρόνο στο αεροδρόμιο εντοπίζονται 7.000-8.000 αντικείμενα, ενώ από τις αποβάθρες και τα βαγόνια των μέσων σταθερής τροχιάς περισυλλέγονται περί 4.500-5.000.

«Εχω χάσει το άλλο μου μισό. Σας παρακαλώ πολύ, κάντε ό,τι μπορείτε για να το βρείτε, γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Το ένα γαντάκι που έχασε το άλλο», ανέφερε μία νεαρή γυναίκα την επιστολή της στο Γραφείο Απολεσθέντων Αντικειμένων της ΣΤΑΣΥ.

Για καλή της τύχη το γάντι βρέθηκε και η κοπέλα «το παρέλαβε με κλάματα και είπε ότι ήταν της γιαγιάς της – ένα οικογενειακό κειμήλιο που έφερε πολλές αναμνήσεις και ήθελε οπωσδήποτε να βρεθεί».

Διαβάστε επίσης:

Το τέλος των παιδότοπων: Γιατί το κράτος γυρνά την πλάτη στην διασκέδαση των παιδιών;

Ο κύβος ερρίφθη – Θα γίνει τελικά το Καρναβάλι της Πάτρας;

Χυμός, κομπόστα ή φρέσκα φρούτα είναι η καλύτερη επιλογή για να πάρει βιταμίνες το παιδί μου;