Απίστευτο! Οικογένεια θα πληρώνει 300€ τους γείτονες κάθε φορά που τα παιδιά της κάνουν φασαρία (video)

Μια απίστευτη απόφαση δικαστηρίου στη Θεσσαλονίκη ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά μία πολύτεκνη οικογένεια με τέσσερα παιδιά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, δικαστήριο εξέδωσε απόφαση για μία πολύτεκνη οικογένεια στη Θεσσαλονίκη, η οποία θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 300 ευρώ στους γείτονες, όποτε τα παιδιά κάνουν φασαρία. Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά όποτε τα παιδιά «ενοχλούν» θα γίνεται και προσωποκράτηση στον πατέρα για 30 ημέρες.

Πρόκειται για μία οικογένεια με τέσσερα παιδιά, ηλικίας 12, 10 και 5 ετών (δίδυμα), της οποίας η περιπέτειά ξεκίνησε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, όταν ένα ζευγάρι μέσης ηλικίας, το οποίο διαμένει στον κάτω όροφο, κατέθεσε αγωγή κατά της οικογένειας με το αιτιολογικό ότι παράγει φασαρία και θόρυβο. Η οικογένεια μετά την εκδίκαση της απόφασης κατέθεσε έφεση.

Δείτε το video

Η άποψη ενός γιατρού

Ο Κώστας Νταλούκας, παιδίατρος, σε ανάρτησή του στο Facebook προτείνει στους γονείς τρόπους για να καταφέρουν να απασχολήσουν τα παιδιά τους ιδίως τις ώρες κοινής ησυχίας για να μην ενοχλούν εκείνους που διαμένουν σε κοντινά σπίτια, αλλά και πώς θα έπρεπε να συμπεριφέρονται εκείνοι για να έχουν καλύτερη σχέση με τους γείτονές τους.