Αρχική Νέα Αποσωληνώθηκε η μικρή Αλεξία – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Αποσωληνώθηκε η μικρή Αλεξία – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την 8χρονη Αλεξία που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι ανήμερα του Πάσχα.

Το μικρό κορίτσι αποσωληνώθηκε εχθές, Κυριακή, 12 Μαΐου, και σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν, δυστυχώς, υπάρχει περίπτωση η Αλεξία μπορεί να χρειαστεί να επαναδιασωληνωθεί εάν επιδεινωθεί η αναπνευστική της λειτουργία.

Οι εξελίξεις λοιπόν είναι θετικές για την μικρή Αλεξία, αλλά οι γιατροί είναι συγκρατημένοι, αφού το κορίτσι έχει ανοίξει τα μάτια της, κινεί τα χέρια της, αλλά δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την 8χρονη Αλεξία

 «Η ασθενής Α. Σ. αποσωληνώθηκε χθές, έχει όμως εργώδη αναπνοή. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να επαναδιασωληνωθεί, εάν επιδεινωθεί η αναπνευστική της λειτουργία. Όσο αναφορά το επίπεδο συνείδησης, έχει ανοιχτά τα μάτια, κινεί τα άκρα ομότιμα κατόπιν ερεθίσματος, προφέρει ήχους, δεν επικοινωνεί όμως με το περιβάλλον. Η κατάστασή της, αν και προοδευτικά βελτιούμενη, παραμένει βαριά».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.