ΑΠΘ: Γνωρίστε την φοιτήτρια που πήρε πτυχίο με το απόλυτο 10 – Συνέβη για πρώτη φορά στο Τμήμα

Την Παρασκευή στο τμήμα Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έσπασαν δυο άτυπα ρεκόρ που θα μείνουν στην ιστορία του τμήματος. Για πρώτη φορά απόφοιτος πήρε πτυχίο με το απόλυτο 10 και μάλιστα η πρωτιά αυτή ανήκει σε γυναίκα!

Όπως ανακοινώθηκε μέσω της σελίδας του τμήματος Μαθηματικών στο Facebook “Στις 22-07-2022, στην τελετή ορκωμοσίας του Τμήματος Μαθηματικών, η απόφοιτος κ. Ε. Χατζηδημητρίου έλαβε βαθμό πτυχίου δέκα (10), το πρώτο 10 της Σχολής σε όλα τα χρόνια λειτουργία της. Θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία! Στην φωτογραφία η απόφοιτος, με τον πρύτανη του Α.Π.Θ., την Κοσμητόρισσα της ΣΘΕ και τον Πρόεδρο του Τμήματος Μαθηματικών.”

Η επιτυχία της Ελένης Χατζηδημητρίου

Η Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αποτελείται από τα τμήματα Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας, Γεωλογίας, και Πληροφορικής. Ιδρύθηκε το 1925, ενώ το τμήμα Μαθηματικών προστέθηκε την ακαδημαϊκή χρονιά 1928 – 1929, μαζί με το τμήμα Χημείας. Έκτοτε κανένας φοιτητής δεν είχε καταφέρει να αποφοιτήσει σημειώνοντας βαθμολογία Άριστα, 10.
Μέχρι που η Ελένη Χατζηδημητρίου πέτυχε το πρώτο απόλυτο 10 του τμήματος Μαθηματικών της σχολής!!

Διαβάστε επίσης:

“Μετά βεβαιότητας εγκληματική ενέργεια και οι θάνατοι Μαλένας και Ίριδας” – Πότε έρχονται οι νέες διώξεις

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται μαζί με την μικρή Μαρίνα – Είναι ολόιδιες!

Λέρος: Εντοπίστηκε φώκια με σοβαρό τραύμα στην παραλία – «Μην την ενοχλείτε, έχει ανάγκη ανάπαυσης»