Άργος: Πατέρας στη ΜΕΘ λόγω άγριου ξυλοδαρμού από νεαρούς που παρενοχλούσαν την κόρη του

Άργος: Πατέρας στη ΜΕΘ λόγω άγριου ξυλοδαρμού από νεαρούς που παρενοχλούσαν την κόρη του

Μπορείτε να το φανταστείτε, ότι παρενοχλούν την κόρη σας και στην προσπάθειά σας να την υπερασπιστείτε, καταλήγετε… δαρμένοι; Κι όμως, αυτό είναι το πρόσωπο μιας κοινωνίας χωρίς όρια και ηθικούς φραγμούς, μιας κοινωνίας που μεγαλώνει νέους ανθρώπους εξίσου κακοποιητικά…

Στην περίπτωση του άτυχου αυτού πατέρα, όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το anagnostis.org, όταν πήγε στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς, στο Άργος, για να ζητήσει το λόγο από 10 νεαρούς που λίγο νωρίτερα παρενοχλούσαν την κόρη του. Τα αίματα άναψαν και τα χτυπήματα στον άτυχο άντρα ήταν άγρια και διαδοχικά. Ο πατέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του, χαρακτηρίζεται κρίσιμη, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται διασωληνομένος στη ΜΕΘ της Τρίπολης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ενός εκ των πέντε κατηγορουμένων: «Ο Ρουμάνος δυστυχώς απ΄ ό,τι πληροφορήθηκα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Είναι ένας νέος άνθρωπος και κινδυνεύει η ζωή του αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι πάρα πολύ λυπηρό, είναι κάτι που συγκλονίζει όλους μας».

Οι φερόμενοι ως δράστες που συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, θα κρατηθούν μέχρι την απολογία τους την Πέμπτη (24-06-2021), ενώ ο ένας από αυτούς που αντιμετωπίζουν πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες, αφέθηκε ελεύθερος, λόγω του ότι είναι τραυματίας από προηγούμενη συμπλοκή με Αιγύπτιους.

Οι δύο από τους πέντε αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ οι άλλοι τρεις κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή που εκτυλίχθηκε στον χώρο της λαϊκής αγοράς με αποτέλεσμα ο πατέρας αυτή τη στιγμή να παλεύει για τη ζωή του.

Ροή Ειδήσεων